belalik Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Φίλε, τα θες για monitor για τον εαυτό σου όταν παίζεις live, ή τα θες πχ για practice στο σπίτι σου (έχεις βαρεθεί τα ακουστικά) ή για τζαμάρισμα με φίλους, πάλι σπίτι/studio σου; Έχει σημασία τι ανάγκες έχεις, πες μας και θα ρίξουμε καμια συμβουλή. Εγώ πάντως το είχα ψάξει αρκετά (έχοντας το roland td6), αλλά έψαχνα κάτι για το σπίτι, όχι για monitor σε live καταστάσεις. Με ένα ψάξιμο σε παλιά thread θα βρεις συζητήσεις ... Τα monitor της roland, το παλιότερο pm-3 δηλαδή που είχα δοκιμάσει, ήταν εξαιρετικό (για σχετικά light εντάσεις πάντα) και πολύ πρακτικό, αλλά πανάκριβο γι 'αυτό που προσέφερε. Για το pm-30 δεν έχω άποψη ... Πολύ καλές κριτικές έχω διαβάσει για pa 12'' ηχεία, πχ της mackie τα srm450 - αυτά είναι και πιο 'σκληρά' για να αντέχουν μετακινήσεις/random κλωτσιές σε live κλπ ... Πάντως όλα καταλήγουν σε ένα και μοναδικό, απλό πράγμα... Πάρε τον εγκέφαλο των drums, πήγαινε σε 2-3 μαγαζιά, άκου όσα μπορείς και αποφάσισε (ανάλογα με το budget πάντα)... Εγώ αυτό έκανα, πήρα τελικά τα m-audio bx8a, (άκουσα και καλύτερα πράγματα, αλλά ήταν το max των χρημάτων που ήθελα να δώσω) και από τότε (σχεδόν 2 χρόνια τώρα) είναι σούπερ ευχαριστημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Φίλε μου belalik τα θέλω και για το σπίτι αλλά και για live :) Μάλλον αυτά εδώ θα πάρω.. http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1887&brandID=2 http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1908&brandID=2 Σου λένε τίποτα? ::) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση