RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Καλά ρε, εδώ δεν μπορείς να τον δεις καθιστό, θα τον δεις τέζα...; :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Ξεερω εγω τι λεω, οπως παει το τραβαει κατα κει ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Καθιστός vs τέζα vs νηφάλιος ??? Τί να ναι άραγε; ::) ::) :P Χωρίς πλάκα, νομίζω στην κατηγορία των 600-650 ευρώ δεν θα κερδίσεις κάτι σημαντικό σε σχέση με την κιθάρα που ήδη έχεις. Αν ανέβεις προς τα 1000+ τότε αλλάζει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Aυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα.Δεν την έχω παίξει τη συγκεκριμένη, αλλά αν κρίνω απο άλλες cort σε αυτά τα λεφτά (και έχω δοκιμάσει πολλές) θα πρέπει να τα σπάει http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=178 http://www.logothetismusic.gr/pages/product.asp?prID=1726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις! :) ("ευχαριστώ" λοιπόν! ;D) η αλήθεια είναι ότι με τις jackson ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο κόλλημα, ίσα ίσα πάντα κρατούσα κ μια "πισινή"... τώρα σχετικά με τις gibson βρήκα στο θωμά flying v την κλασική γύρω στο 550 (τονιζω οτι δε μιλάω για epiphone) κ την ψήνω, αλλά φοβάμαι μήπως τη βαρεθώ γιατι ειναι πιο hard rock..όσο για τη dean του mustaine παίζει να είναι η πιο ακριβή v, αφου κάνει γύρω στο πεντοχιλιαρο... Πάντως για να είμαι ειλικρινής, θα αισθανόμουν πιο σιγουρος με μια νέα schecter, αφού βρήκα κ σε προσιτή τιμή την hellraiser ή την demon, που σαν μοντελο πραγματικα σπέρνει.. μπερδεύτηκα.. :-\ όσο για παραπάνω λεφτα ρε παιδιά κυρίως πιανιστας είμαι, 5 χρονάκια παίζω κιθάρα, αξιοπρεπέστατος είμαι από πλευράς τεχνικής αν όχι πολυ καλός (τουλαχιστον πλεον αισθάνομαι ανετότατη την ταστιέρα-προέκταση του χεριού) αλλά θεωρώ λίγο "θράσσος" να παίζω με μια τόσο ακριβή κιθαρα...δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε! ;) μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 ...όσο για τη cort φατσικά είναι γαμάτη αλλά κολλάω λιγο στον emg(θα προτιμούσα duncan η dimarzio..) κ στην τιμή.. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Ναι όντως με τουσ συγκεκριμένους EMG είναι πολύ καφρίλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση