nihilnull Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Ωραίο υλικό! Μου άρεσε το κλασικό "γεμάτο" dnb beat με τα εφέ του. Κάπου μετά τη μέση έχεις μια μπασογραμμή που θα μπορούσε εύκολα να κάθεται και μόνη της στη μίξη αλλά εκείνη τη στιγμή παίζουν τόσα άλλα μαζί της που χάνεται λίγο... Επίσης πολύ σε συμπάθησα για το avatar σου ;D ;D Έχεις δίκιο γι΄αυτή τη μπασογραμμή, εκεί έχει έλλειψη ενός σοβαρού δεύτερου θέματος. Κι εγώ σε συμπάθησα για το αβαταρ σου (και που με συμπάθησες για το δικό μου) :] Nemo, όταν λες στο κέντρο, εννοείς στο φάσμα συχνοτήτων, στο panning ή σε κάτι άλλο; Γενικά έχω απλώσει αρκετά τις μπότες στα μπάσα και τα snares πιο ψηλά, δεν ξέρω γιατι το "πνιγμένο" του πράγματος όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 γεια και χαρά μικρέ μου φιλε,ωραίο και γρήγορο το κομμάτι σου,μ`αρέσει αυτή η αχανής λουπίτσα με το που ξεκινάει το κομμάτι..Επίσης αν μπορείς ξαναφόρτωσε το project σου και παίξε με την μίξη σου,+χαμήλωσε την λίγο.. σταθμός εργασίας??? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nihilnull Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 θα κάνω αυτά που μου είπες φίλε γιάννη. σταθμός εργασίας??? ableton live 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση