Προς το περιεχόμενο

camden - dnb

nihilnull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο υλικό! Μου άρεσε το κλασικό "γεμάτο" dnb beat με τα εφέ του. Κάπου μετά τη μέση έχεις μια μπασογραμμή που θα μπορούσε εύκολα να κάθεται και μόνη της στη μίξη αλλά εκείνη τη στιγμή παίζουν τόσα άλλα μαζί της που χάνεται λίγο...

Επίσης πολύ σε συμπάθησα για το avatar σου  ;D ;D

Έχεις δίκιο γι΄αυτή τη μπασογραμμή, εκεί έχει έλλειψη ενός σοβαρού δεύτερου θέματος.

Κι εγώ σε συμπάθησα για το αβαταρ σου (και που με συμπάθησες για το δικό μου) :]

Nemo, όταν λες στο κέντρο, εννοείς στο φάσμα συχνοτήτων, στο panning ή σε κάτι άλλο;

Γενικά έχω απλώσει αρκετά τις μπότες στα μπάσα και τα snares πιο ψηλά, δεν ξέρω γιατι το "πνιγμένο" του πράγματος όπως λες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια και χαρά μικρέ μου φιλε,ωραίο και γρήγορο το κομμάτι σου,μ`αρέσει αυτή η αχανής λουπίτσα με το που ξεκινάει το κομμάτι..Επίσης αν μπορείς ξαναφόρτωσε το project σου και παίξε με την μίξη σου,+χαμήλωσε την λίγο..

σταθμός εργασίας???

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου