Stel Andre Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Χαιρεται, παρακατω παραθετω το λινκ για να ακουσετε εναν αυτοσχεδιασμο που επιχειρησα πανω σε κομματι του Howard Shore με ονομα Into the west. Εναι μια μπαλαντα και ηχογραφησα με απλο μικροφωνακι για πισι και με την ηχογραφηση των windows. Χρησιμοιποιησα το πιεζο της Music Man JP6 που παρελαβα πριν λιγες μερουλες, την boss gt-8, και mesa boogie 50/50 σε ηχειο mesa boogie 1x12. Ελπιζω να σας αρεσει και περιμενω τα σχολια σας.. Ευχαριστω http://www.uploading.com/files/49FL67TP/Steltrucci_Ballad_solo.wma.html My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Το μαραφέτι σου είναι πολύ αργό και η σύνδεσή μας δεν είναι για τέτοια... :P Δοκίμασε να το ανεβάσεις στο www.box.net να διευκολύνεις και εμάς, και εσένα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Kαλως εφτιαξα κ εκει ενα λινκ . Ωριστε http://www.box.net/shared/bfa5b9svnu Περιμενω σχολια και παλι :) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Ωραίο,πολύ ωραίο, αν και το άκουσα μονοφωνικά.. ::) Μ'αρέσει πολύ η προσέγγισή σου κι ας μην ξέρω το κομμάτι! :D +1 feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Eυχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια. Δε ξερω γιατι το ακουσες μονοφωνικα, ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος εγω στο Upload. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Κι εγώ μονοφωνικά το άκουσα... Παρ' όλα αυτά μου άρεσε... Ήταν ταξιδιάρικο... (ούτε εγώ το ξέρω το κομμάτι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Νομιζω απο το box το βγαζει μονοφωνικα. Δοκιμαστε να κατεβαζετε απο το 1ο λινκ και ας αργει λιγακι.. το κομματι by the way ειναι απο την ταινία του Lord Of The Rings. Αν ψάξετε λιγο στα 3CD της μουσικής του θα το βρείτε λογικα. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Μπράβο μπράβο! Δεν είναι τυχαίο το όνομα βλέπω, πολύ πετρούτσης βρε παιδί μου... (Ούτε εγώ το ξέρω το κομμάτι :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Εχει ένα Gilmour-ικό άρωμα.. ώραιο και ατμοσφαιρικό!! ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω φιλτατοι για τα σχολια σας, ναι η αληθεια ειναι οτι το steltrucci ειναι συνδιασμος του Στελιος+Petrucci αρα... Steltrucci ;) χαιρομαι που αρεσε και θα προσπαθησω να ανεβασω και αλλα σολακια στο μελλον σε αλλα στυλ ισως chill out ή fuzzion-smooth jazz και ισως και κατι πιο rock-metal :) ευχαριστω και παλι My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση