giannis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 κ οι αναφορές μου διότι έχει προοπτική// :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 δεν άντεξα στον πειρασμό να μην στο πειράξω.. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Αυτο ειναι αλλο κομματι , πιο dance. την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 τελειως ομως, τσακ μπαμ ρεμιξ ;D το δουλεψα κι αλλο, το ανεβασα ταχυτητα (οντως ακουγεται λιγοτερο σφιγμενο ετσι) και εβγαλα τους αμανεδες, μετα απο καποια ακουσματα αρχισαν να με ενοχλουνε.. ιδου το αποτελεσμα: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://rapidshare.com/files/137238806/Kosmas_Epsilon_-_Cold_Outside.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Φίλε Κοσμά το είχα συνηθίσει στα 140 και μου φαίνεται ξέφυγε,δεν ξέρω θα το μελετήσω και θα σου πω την γνώμη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση