kosmasepsilon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 ειπα να ασχοληθω με κατι περαν των συνηθισμενων 4/4 που κανω, θα ηθελα να σχολιασετε για να το καλυτερεψω αν γινεται. thanks!! Your browser does not support the HTML5 audio tag http://rapidshare.com/files/136983629/Cold_Outside.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Εμενα μου αρεσε πολυ. Ειχε αρχη μεση και τελος, ευπεπτη μελωδια, ωραιο βασικο θεμα. Το μονο που θα ηθελα ειναι πιο φυσικους ηχους στο drum pattern την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 χεχε, ευχαριστω για την απαντηση σου, περιμενω να δω τι εχουνε να πουνε και αλλοι. ειναι γεγονος οτι με φυσικα ντραμς θα ακουγεται καλυτερα. i'll try it :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 ρε Κοσμά,στο Fundacion του sasha δεν είχε μπεί κομμάτι σου?? κατεβάζω κ το νέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 yeap, παει καιρος απο τοτε ;D μην κατεβαζεις αυτο, ανεβαζω νεο version, με πιο φυσικα ντραμς και λιγο παραπανω σκαλισμα στο κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 οκ ;) αναμένουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://rapidshare.com/files/137085496/Kosmas_Epsilon_-_Cold_Outside.mp3 sorry, εδω ειναι το τελευταιο mixdown. περισσοτερα σχολια/προτασεις καλοδεχουμενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Ωραιος.. Σαφως μου φαινεται καλυτερο, δεν ξερω οι αλλοι τι λενε. Ισως λιγο βαθακι στο snare. την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Τεχνικα πραγματα μην περιμενεις απο μενα, γιατι δεν ειμαι και τοσο καλος. ;D ;D ;D Σαν απλος ακροατης ομως θα σου πω, οτι με κουρασε λιγο το κομματι σου.Ηταν μεγαλο και η αναπτυξη δεν ηταν και τοσο ελκυστικη θα ελεγα. ::) ::) ::) Ο ηχος που εμοιαζε σαν σιταρ, εμενα τουλαχιστον με εκνευριζε και μου ακουγοταν τελειως ....ασχετο.Γνωμες. :P :P :P. Παντως για να πω την αληθεια,το ακουσα δυο φορες( σπανιο πραγμα για μενα) για να μην γραψω πραγματα που σε αδικησουν. Αλλα δυστυχως,παλι τα ιδια θα ελεγα. ;) ;) Παντα φιλικα και καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 σε γενικές γραμμές το κομμάτι είναι πολύ καλό, ωστόσο,γνώμη μου είναι ότι επειδή το baseline είναι σπινταριστό θα πρέπει να ακουλουθήσει στο ίδιο ύφος ο ρυθμός,+ ότι δεν του πάνε τα φυσικά ντράμς,,θέλει ηλεκτρονικουρες για να δέσει ,κ σε δεκαταεκτα,νομίζω,αλλιώς δοκίμασε να κανεις σε όγδοα το baseline.. θέλει λίγο απελευθέρωμα ,ακούγεται συμμαζεμένο. με σεβασμο στον καταναλωτή, :P (ασχετο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση