radiator Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Γεια σου Stratocasterakia!!! :) Δοκιμασε την FURCH OM 34 (περιπου 1500 ευρω) στον Κουρμπη (Θεμιστοκλεους 54 Αθηνα ) Εχω την κιθαρα και ειναι φοβερη! Εψαχνα κι¨εγω ακριβως το ιδιο (και το βρηκα !!!) ΥΓ. Ζητα να σου περασει αν θελεις χορδες Martin 12 (θα το κανει) γιατι οι Elixir 11 που φοραει η κιθαρα εμενα προσωπικα δεν μ¨αρεσουνε καθολου. Η κιθαρα ειναι Τσεχικη χειροποιητη και σε φοβερη τιμη για την ευρωπη. Αυτα και καλη τυχη ;) :D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Τελικα με βλεπω για gibson j 200 modern classic SUNBURST.To natural σαν επιπλο ειναι.Ασε που το sunburst δινει και μια παραπανω "πολυτελεια". Επειδη αυτη εχει ηλεκτρικα πανω της και επειδη ειμαι λιγο ασχετο με αυτα , χρειαζεται ειδικος ενισχυτης ακουστικων οργανων ή ο marshall μου θα κανει τη δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Θες ενισχυτη ακουστικων οργάνων ή να κανεις τον μαρσαλ κουκλοθεατρο βαζοντας του tweeter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Θες ενισχυτη ακουστικων οργάνων ή να κανεις τον μαρσαλ κουκλοθεατρο βαζοντας του tweeter. Mπά ούτε με tweeter σώζεται.Θα πάει τσάμπα η κιθάρα.Καλύτερα αρχισε να κάνεις οικονομίες για κανα AER, Schertler κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση