radiator Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Γεια σου Stratocasterakia!!! :) Δοκιμασε την FURCH OM 34 (περιπου 1500 ευρω) στον Κουρμπη (Θεμιστοκλεους 54 Αθηνα ) Εχω την κιθαρα και ειναι φοβερη! Εψαχνα κι¨εγω ακριβως το ιδιο (και το βρηκα !!!) ΥΓ. Ζητα να σου περασει αν θελεις χορδες Martin 12 (θα το κανει) γιατι οι Elixir 11 που φοραει η κιθαρα εμενα προσωπικα δεν μ¨αρεσουνε καθολου. Η κιθαρα ειναι Τσεχικη χειροποιητη και σε φοβερη τιμη για την ευρωπη. Αυτα και καλη τυχη ;) :D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Τελικα με βλεπω για gibson j 200 modern classic SUNBURST.To natural σαν επιπλο ειναι.Ασε που το sunburst δινει και μια παραπανω "πολυτελεια". Επειδη αυτη εχει ηλεκτρικα πανω της και επειδη ειμαι λιγο ασχετο με αυτα , χρειαζεται ειδικος ενισχυτης ακουστικων οργανων ή ο marshall μου θα κανει τη δουλεια?
trigga Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Θες ενισχυτη ακουστικων οργάνων ή να κανεις τον μαρσαλ κουκλοθεατρο βαζοντας του tweeter.
odis13 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Θες ενισχυτη ακουστικων οργάνων ή να κανεις τον μαρσαλ κουκλοθεατρο βαζοντας του tweeter. Mπά ούτε με tweeter σώζεται.Θα πάει τσάμπα η κιθάρα.Καλύτερα αρχισε να κάνεις οικονομίες για κανα AER, Schertler κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση