gangster Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως έχεις δοκιμάσει το Wire & Wood; Το W&W στο Βαφοπούλειο έχει κλείσει εδώ και καιρό. Εχει ανοίξει άλλο? Σοβαρά; Αυτό το Βαφοπούλειο είναι κάπου πίσω απ' το Ποσειδώνιο (χονδρικά) ; Δεν ξέρω! Ίσως να καταφέρω να μάθω αν άνοιξε κάπου αλλού.... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως έχεις δοκιμάσει το Wire & Wood; Το W&W στο Βαφοπούλειο έχει κλείσει εδώ και καιρό. Εχει ανοίξει άλλο? Σοβαρά; Αυτό το Βαφοπούλειο είναι κάπου πίσω απ' το Ποσειδώνιο (χονδρικά) ; Δεν ξέρω! Ίσως να καταφέρω να μάθω αν άνοιξε κάπου αλλού.... Ναι αυτό είναι και έχει πάνω απο 2 χρονια κλειστό. Αν μαθεις αν ανοιξε αλλού ενημέρωσε πλζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Παιδιά τελικά ποιό μαγαζί προτείνετε για setup στην Αθήνα? Γενικώς σκοπεύω να μάθω να το κάνω και μόνος μου, αλλά θα ήθελα να ακούσω την κιθάρα μου setαρισμένη από κάποιον που ΞΕΡΕΙ να το κάνει, ώστε να έχω ένα reference point... Ποιον προτείνετε? Θέλω κάπου να κάνουν πραγματικά ΚΑΛΗ δουλειά, αλλά θα το εκτιμούσα αν δεν ήταν απράδεκτες οι τιμές του..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Κουρμπης και παλι Κουρμπης, ειναι ο μονος με γνωσεις που μπορεις να ανοιξεις κουβεντα και να παρεις πραγματα. Αν σε γνωρισει καλα μπορει να σου φερθει πολυ καλα, ευκολιες κ.λ.π Μακρια απο Διαμαντοπουλο www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Κουρμπης και παλι Κουρμπης' date=' ειναι ο μονος με γνωσειςπου μπορεις να ανοιξεις κουβεντα και να παρεις πραγματα. Αν σε γνωρισει καλα μπορει να σου φερθει πολυ καλα, ευκολιες κ.λ.π Μακρια απο Διαμαντοπουλο[/quote'] +1.0000000000 :D :D..θυμαμαι οταν επαιρνα τα rack,,,μου εκανε και δοσεις...προφορικες... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Πλέον έχοντας γυρίσει τα πάντα και τους πάντες στην Αθήνα, έχω καταλήξει στον Jimmy και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Βέβαια προχθές έκανα ένα πειραματικό set-up στο πειραματόζωό μου την HM Strat που έχω με εκπληκτικά αποτελέσματα. Οδηγό είχα το super αρθράκι του noiz (thanx to SF :wink: ) και πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα set up του Jimmy. Βέβαια η κιθάρα δεν είχε προβλήματα intonation να σπαζοκαφαλιαστώ, απλά αλλαγή χορδών-καθάρισμα (εδώ όντως αυτοσχεδίασα, μέχρι και λαδολέμονο χρησιμοποίησα :oops: -please don't ask for additional info, I feel strange) και βέργα. Σ' αυτή την κιθάρα με έχει εντυπωσιάσει το μπράτσο της..Το τι έχει φάει τόσα χρόνια (15) που την έχω δεν λέγεται..Αθάνατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Κουρμπης και παλι Κουρμπης' date=' ειναι ο μονος με γνωσειςπου μπορεις να ανοιξεις κουβεντα και να παρεις πραγματα. Αν σε γνωρισει καλα μπορει να σου φερθει πολυ καλα, ευκολιες κ.λ.π Μακρια απο Διαμαντοπουλο[/quote'] +1.0000000000 :D :D..θυμαμαι οταν επαιρνα τα rack,,,μου εκανε και δοσεις...προφορικες... :D :D αλλα +1000 και απο εμενα για τον παναγιωτη... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Παιδιά, μου λέτε ονόματα και nicknames και δεν ξέρω τίποτα :( Μπορείτε μήπως να μου δώσετε το όνομα του μαγαζιού, ώστε να βρω τη διεύθυνση από την αντίστοιχη σελίδα του site?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Παναγιωτης Κουρμπης τηλ. 210 36 15540 Στα μεσα της Ιπποκρατους www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ frank! :P:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση