noulis Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Έχω δυο σκληρούς έναν 20GB για τα Windows σύστημα NTFS και 80GB για να αποθηκεύω αρχεία σήμερα πήγα να ανοίξω τον 80GB και μου έβγαλε μήνυμα η δισκέτα στην μονάδα του δίσκου δεν είναι διαμορφωμένη έχω αρχεία που χλομό να τα ξαναμαζέψω υπάρχει τρόπος να γλυτώσω το φορμάτ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 κατέβασε μια οποιοδήποτε διανομη linux, τρέξτην ως livecd και δες αν μπορείς να δεις τον δίσκο σου. Αν τον δει σώσε τα αρχεία σου κάπου και κάνε διαμόρφωση. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν ειδικά utilities για τους δίσκους από την μαμα εταιρεία, έμπα στα site και κατεβασε τα, τα τρέχεις μετά απο reboot και επαναφέρεις τα πάντα ή σώζεις τα πάντα. Και η western digital αλλά και οι αλλες εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 δοκιμασε το erd commander της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noulis Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ παιδιά κατέβασα το getDataBanck για NTFS και ο θεός βοηθός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 ιός είναι.τρεξε το antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση