grohl Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 προσπαθω να ηχογραφισω με ενα καλωδιο midi απο τον εγκεφαλο της ντραμς στη καρτα ηχου μου(audiophile 2496)και ενω μου δειχνει οτι ερχεται σήμα κανονικα στο nuendo παρολα αυτα δεν ακουγεται κατι απο τα ηχεια μου vst δεν εχω βαλει λεει δηλαδη not vst instument. inputs εχω βαλει:all midi inputs output:delta ap midi τι κανω λαθος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Το midi είναι πληροφορία,όχι ήχος.Είναι απολύτως φυσιολογικό που δεν έχεις ήχο λοιπόν. 2 οι λύσεις: 1)το left-right audio output του td-9 στο line in της κάρτας ήχου σου, ή 2)φόρτωσε ένα vst drum module(μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου με το lm-7 του nuendo) στείλε το midi out του td-9,μέσω ενός midi καναλιού,στο midi in του lm-7.Έτσι θα έχεις το td-9 ως controller και θα παίρνεις ήχο από το lm-7 vst. Επίσης βρες κάπου να διαβάσεις τα βασικά για το MIDI και την χρήση του. Θα ανακαλύψεις ότι έχει πάρα πολλές εφαρμογές και θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση