Anonymous Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2004 θέλω να αγοράσω ενα arranger keyboard με ανώτατο όριο τιμής γύρω στα 2000ευρω Στα υποψήφια ειναι τα εξής: Korg PA-80, Yamaha 2100, Technics KN-2600,Ketron X1 Κάποια άποψη για τα παραπάνω? ή κάποια άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2004 Korg και Technics είναι πολύ ωραία μηχανήματα, με το Korg να υπερέχει γιατί έχει καλύτερο ήχο (προσωπική άποψη) και μερικές παραπάνω δυνατότητες. Το Ketron δεν το έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει πάντως καλά λόγια. Τέλος, θα πρότεινα να μην προτιμήσεις το Yamaha, απέχει αρκετά από τα άλλα και του λείπουν πολλές λειτουργίες από τα ακριβά μοντέλα της εταιρίας. Και δες τα V-Arranger της Roland, είναι καλή περίπτωση αλλά τα top μοντέλα είναι ακριβά, τα φτηνά μοντέλα όμως δεν έχουν τρελές διαφορές με αυτά νομίζω. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση