n4Sha Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε n4Sha το boost στη πισω πλευρα του ενισχυτη εχει volume control.Για να σου δωσει ενταση πρεπει να ειναι στα 3/4 μηπως ειναι χαμηλα? Οσο για την ποιοτητα και αξιοπιστια ο δικος μου στα 3 χρονια συνεχους χρησης ( live και προβες) δε μου εχει βγαλει το παραμικρο και οσο για ποιοτητα ηχου καλο θα ηταν να μιλανε ατομα που εχουν παιξει με 333 xl και οχι ακουσα ,μου ειπε ο κουμπαρος του ξαδελφου μου κλπ γιατι οπως και να το κανουμε πολλοι διαμορφωνουν γνωμες απο αυτα που διαβαζουν :) σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα πισω βλεπω μονο levels για send-return Και Line Out. που ειναι αυτο που λες? *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 τελικα επαιξα με τα send-return levels και ειδα οτι εχεις δικιο... ευχαριστω ! τα χω τερμα κ τα δυο... *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση