warrel Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 ρε παιδια τι ειναι αυτο ? και πιοσ ειναι ο betcha? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 χαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Πλάκα κάνεις, έτσι? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι ενα τραγουδι που το παιζουν καλοι κηθαριστες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Μάλλον δεν είναι καλοί γιατι ο καθένας τους το παίζει διαφορετικά Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Οκ... Λοιπόν, κατ'αρχάς δεν είναι ο Betcha, betcha είναι μια συντομογραφία για το bet you. Πέραν αυτού, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, είναι προφανώς μια σειρά απο βιντεάκια στο youtube, όπου κάθε κιθαρίστας παίζει ένα σόλο ή κάτι τέλος πάντων, το οποίο έχει έναν άλφα βαθμό δυσκολίας, και that's it. Περισσότερο ως ικανοποίηση των εγώ τους μου κάνει όλη η σειρά, αλλά τέλος πάντων. Στο τέλος δείχνουν και αργά τι παίζουν, μπας και μπορέσεις να το παίξεις ποτέ! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 :) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Ο ΜΠΕΤΣΑΣ δεν μπορει να το παιξει ,ο ΠΕΤΣΑΣ ομως μπορει!! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Είναι τμήμα του guitar world magazine, που σε κάθε περιοδικο φερνουν και από έναν διάσημο κιθαρίστα, ο οποίος παίζει μια φράση τραγικά δύσκολη. Έπειτα την παίζει πιο αργά, για να την δουν και οι αναγνώστες και στο τέλος τους προκαλεί να ην βγάλουν. Ίσως από τα πιο άθλια και επιδειξιομανή πράματα που έχω δει ως τώρα.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GUiTaRiSTx Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Έπειτα την παίζει πιο αργά, για να την δουν και οι αναγνώστες και στο τέλος τους προκαλεί να ην βγάλουν. Ίσως από τα πιο άθλια και επιδειξιομανή πράματα που έχω δει ως τώρα.... ;D ;D;D ;) Τεσπα για να μην δημιουργησω αποκλιση απο το θεμα, Betcha can't play this > Bet you can't play this και ειναι γενικα μια πατερνα που παιζει ενας καλος κιθαριστας, η οποια λογικα ειναι δυσκολη, και ειναι σαν να σε προκαλει ας πουμε ο κιθαριστας να την παιξεις και εσυ αυτη την πατερνα, υπονοωντας ταυτοχρονα οτι δεν μπορεις. Γεννηθείς εν έτει 1993. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση