Προς το περιεχόμενο

ΦΤΙΑΞΤΕ ONLINE ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατι δεν κανουμε λοιπον το πειραμα οπως ειπε ο superfunk να δοκιμασουμε με κλειστα ματια διαφορες κιθαρες και να γελασει και λιγακι το χειλακι μας με οσους πιστευουν πως καταλαβαινουν τις διαφορες??φτιαξτε μου τη μερα ρεεειιι...

ειχα παει για set up (σε γνωστο μαστορα)και μου ελεγε διαφορες γελιες ιστοριες με τυπους που δηλωναν πως ξεχωριζουν τον ηχο ακομη και τα ελατηρια απτις vintage fender :D

φυσικα τον εβαλε στη θεση του κανοντας τον να πιστευει πως ακουγε (με κλειστα ματια) vintage fender cutsom κλπ κλπ...ενω ηταν μια squier με αλλαγμενους μαγνητες...

χανω 1000 ευρω,οποτε θελετε.. :twisted:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εμενα το αυτι μου δεν εχει εκπαιδευτει ακομα τοσο πολυ για να ακουω ολες αυτες τις διαφορες αρα σε λιγα χρονια ισως να εκανα το τεστ :wink:

Roybatty αν θες συνέχισε να ζεις στο μυθο,εγω προτιμω την πραγματικότητα :wink:

πρέπει να μεγαλώσεις & να φας ΠΟΛΛΑ ψωμια για να παίξεις με τελε (& να καταλάβεις το μεγαλείο της...),for the time beeing stick to the metal axes.... :lol:

Τάκη δεν πάω κόντρα στο ρεύμα & ούτε χρειάζομαι ΩΡΛ οπως λεει ο roy... (δόξα το θεω ακούω πολύ καλά) και για τη συγκεκριμένη κιθάρα ΟΛΟΙ όσοι την έχουν βάλει δίπλα σε άλλες τελε αυτό έχουν πεί :wink: (ασε που έχει ηχογραφηθεί σε 4 διαφορετικές δουλειές που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ στην αγορά μια και μου τη ζήτησαν για να ηχογραφήσουν με αυτην πολύ πιό έμπειροι απο εμενα κιθαρίστες ακριβως γιατι εχει πολυ πριμαριστο & σκαστο ηχο ......)

To αυτί σου ΔΕΝ χρειάζεται εκπαίδευση ....μια χαρα είναι.... :lol:

Συνεχίζω να επιθυμω το blind test πάντως έτσι για να γελάσουμε :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ενοείται βέβαια ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει δικαίωμα να πιστευει (& να ακούει) ότι ΘΕΛΕΙ.

:wink:

Ας συνεχισουμε την "αντιπαράθεση" μας στον φιλικό & ΠΛΑΚΑΤΖΙΔΙΚΟ τόνο που ηδη εξελίσεται....

Μην ανάψουν και τα αίματα για τετοια ψιλοπράματα βρε παιδι μου :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

πρέπει να μεγαλώσεις & να φας ΠΟΛΛΑ ψωμια για να παίξεις με τελε (& να καταλάβεις το μεγαλείο της...)' date='for the time beeing stick to the metal axes.... :lol:

[/quote']

Oπως ο μεγάλος Λακης παπαδοπουλος ο οποιος ειναι φοβερος κιθαριστας και παιζει φυσικα με τελε.

ασε που έχει ηχογραφηθεί σε 4 διαφορετικές δουλειές που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ στην αγορά μια και μου τη ζήτησαν για να ηχογραφήσουν με αυτην πολύ πιό έμπειροι απο εμενα κιθαρίστες ακριβως γιατι εχει πολυ πριμαριστο & σκαστο ηχο ......

Superfunk μπορείς να μας πεις τους δίσκους αυτούς για να ακούσουμε το ...μωρό σου?? :D:D

Aν έχεις πρόβλημα να τους αναφέρεις δημόσια στείλε μου PM ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Oπως ο μεγάλος Λακης παπαδοπουλος ο οποιος ειναι φοβερος κιθαριστας και παιζει φυσικα με τελε.

Χάλια, χάλια κι αυτός και ο Bruce Springsteen ο άσχετος επίσης.

Empty Rooms

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου