boody Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 εεεεε& σύρμα!!!!!!! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΤΙΜΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ !!! ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ Π.Χ KORG OASYS 76 ΑΠΟ 9.163 euro ....... 6.500 euro ΜΕΤΡΗΤΑ !!! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ............ ! ! ! ! ! ! ! ! XXX - Edited - XXX Tony βλέπω το posts σου να πάει για σβήσιμο από τους μοντιουλάτορες... Σου παραθέτω την 5η εντολή ...εεε...κανόνα του NOIZ: 5.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν' date=' να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση[/quote'] Εκτός βέβαια αν το post σου έχει "...ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση" ;) Για περισσότερες πληροφορίες εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Το ποστ του tonys διορθώθηκε. Βέβαια οφείλω να διευκρινήσω για να είμαστε σωστοί, ότι επειδή το Thomman είναι εκτος Ελλάδας δεν σημαίνει ότι εξαιρείται απο τους κανονισμούς. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2005 επιτελους εβαλες εναν πραγματικα ωραιο αντρα στο αβαταρ σου αρχηγε!!! :lol: :lol: Αν & μου φαινεται πολυ νεος (ποσο ειναι 20,22?? :lol: )με ειχε κουρασει ο γεροντας που ειχες τοσο καιρο,τοπο στα νιατα!!! :lol: (ετσι παιρνονται οι προαγωγες...χε,χε,χε :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μιας και μιλάμε για καθυστερήσεις εγω ακόμα περιμένω πράγματα, (μια κάρτα ήχου και 2 active monitors, απο της 19/08/05 που μου έστειλαν μηνυμα ότι τα πράγματα έχουν αποσταλεί απο γερμανία.... έχουν περάσει ακριβώς 15 εργάσιμες μέρες.. και ακόμα τίποτα.. Στο ταχυδρομείο δεν έχουν λάβει τίποτα, και εγώ κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα, μιας και σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια στραβή, ο Γιώργος μου είπε οτι θα πάρει πολύ καιρό, γιατί το δέμα έχει σταλθεί ώς απλό δέμα, ούτε συστημένο, ούτε τίποτα.. και δεν υπάρχει κωδικός για να ανιχνεύσεις που είναι το δέμα και τι περιμένει... Οπότε.. ? ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zoidberg Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Σε μένα συμβαίνει κάτι διαφορετικό: Έχω κάνει την παραγγέλία εδώ και μια βδομάδα και ακόμα να μου έρθει e-mail για επιβεβαίωση. Σας έχει ξανατύχει αυτό; Μήπως γνωρίζει κανείς αν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτήν την εποχή στον Thomann κι υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 Σε μένα συμβαίνει κάτι διαφορετικό: Έχω κάνει την παραγγέλία εδώ και μια βδομάδα και ακόμα να μου έρθει e-mail για επιβεβαίωση. Σας έχει ξανατύχει αυτό; Μήπως γνωρίζει κανείς αν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτήν την εποχή στον Thomann κι υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα; Ναι συμβαίνει αυτό μερικές φορές (μου έχει συμβεί και εμένα). Ο λόγος συνήθως είναι ότι κάποιο από τα είδη δεν υπάρχει, παρότι ίσως όταν έκανες την παραγγελία ήταν διαθέσιμο. Αυτό συμβαίνει όταν δεν ενημερώνουν το site αμέσως με την εξάντληση κάποιου προιόντος. Ο κανόνας βέβαια δεν είναι αυτός αλλά συμβαίνει κάποιες φορές. ¶λλωστε ο ίδιος ο Τhomann ζητάει προκαταβολικά συγνώμη για αυτές τις περιπτώσεις μιας και το update των σελίδων γίνεται μια φορά την εβδομάδα. (Προσωπικά νομίζω ότι γίνεται συχνότερα). Έχουν, για να καταλάβεις, κάθε μέρα να ενημερώσουν γύρω στα 110000 διαφορετικά προιότα 8O. Οπότε αντιλαμβάνεσαι τον όγκο πληροφοριών που είναι αδύνατο να διεκπεραιωθεί μέσα σε μία μέρα. Η λύση στο προβλημα είναι να πάρεις τηλέφωνο, (αν δεις και περνάνε δύο μέρες από την παραγγελία σου), και να ζητήσεις να εξαιρεθούν τα προϊόντα που δεν έχουν άμεσα διαθέσιμα, και να σου στείλουν τα υπόλοιπα. Αυτά που δεν έχουν, να είσαι σίγουρος ότι μόλις τα παραλάβουν από τους προμηθευτές τους, θα στα στείλουν αμέσως χωρίς επιπλέον χρέωση αποστολής. Αυτά που σου γράφω δεν τα κάνουν κατ΄εξαίρεση, τα κάνουν για όλους τους πελάτες τους μιας και είναι οι κανόνες που λειτουργεί ο Τhomann στις διεθνείς πωλήσεις. Οι σχετικές πληροφορίες για όλα αυτά είναι στην πρώτη σελίδα κάτω κάτω στο κεφάλαιο Frequently Asked Questions. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aztec Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω παντος ειχα παραγγειλει περσι μια κιθαρα και ενα μπασσο το Μαιο και μου ηρθε Σεπτεμβριο..... Ε τυχαινουν αυτα αν και αυτο που επαθα εγω ηταν καπως χοντρο. Τοτε δεν ειχαν και την υπηρεσια που εδειχνε αμα ηταν in stock. Απο το 2000 που αγοραζω απο εκει δεν ειχα αλλο προβλημα, τα τελευταια χρονια προτιμω τους ενχωριους πιο πολυ παντος. Παθηματα, μαθηματα cya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zoidberg Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2005 Όλα πρέπει να λέγονται (και τα καλά και τα άσχημα): Ο Αγγελόπουλος με πήρε σήμερα τηλ και μου είπε ότι η παραγγελία έχει φύγει από χτες (χωρίς να περιμένουν confirmation από μένα!). Εν αναμονή, λοιπόν... Αυτό το λέω για να παίρνουν κουράγιο και όσοι άλλοι περιμένουν. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση