metalash Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Εχω κανει μια παραγγελια απο thomann απο πριν το πασχα κ ειχαν αποσταλειι απο thomann την τριτη του πασχα.. τα πραγματα δεν εχουν ερθει ακομα ενω με ειχαν ενημερωσει οτι θα εκαναν γυρω στις 7-14 μερες...το περιθωριο περασε, το ταχυδρομειο δεν εχει παραλαβει τιποτα ουτε κ εχει επιστρεψει κατι, ολα ειχαν γινει κανονικα, αλλα το πακετο δεν λεει να φτασει...μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω? κ οχι τιποτα αλλο δεν με νοιαζουν τα λεφτα αλλα το οτι ηθελα να κανω κ αλλη παραγγελια κ πλεον δεν εμπιστευομαι...Τι να κανω ρε παιδες? Αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια... f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Κούλαρε,δεν εχεις ακούσει για την αργια του ΠΑΣΧΑ & την "εργατικη πρωτομαγιά"? :lol: ε ρε αθανατα ΕΛΤΑ! Το δεμα σου ειναι ΕΔΩ ξεχασμενο στο γραφειο καποιου δημοσιουπαλληλάρα που "απουσιάζει" απο την εργασια του... :twisted: Εμενα μου ηρθε χθες ενα πακετο με χορδές το οποίο ειχε σφραγίδα αφιξης 25/4!!!!!!!!!! (οχι τιποτα αλλα με αναγκασαν να αγορασω χορδες μπασου απο τους εγχωριους κλεφταραδες!! :twisted: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Λες ρε συ? ειμαι λιγο προκατειλημμενος με αυτα τα γ@#$@μενα πραγματα... αντε να κανω υπομονη αλλα μεχρι ποτε>? f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Γιατι εισαι προκατειλημένος?,δεν το καταλαβαίνω... εχω κανει περιπου 50 παραγγελίες απο τον THOMANN & δεν εχει χαθεί ποτε τιποτα (αλλωστε μη φοβασαι το πακετο ειναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 ναι αν χαθει αντε μετα να βρεις ακρη με τα ταχυδρομεια....δεν ειμαι προκατειλημμενος με το θωμα αλλα με τα ελτα μας...εχω περασει ενα φεγγαρι απο κει και εχω δει τι παιζει...απιστευτα πραγματα... f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Γειά χαρά, Κάνω πολλές παραγγελίες.Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια παραγγελία από το music 123 για να αποσταλλεί το πακέτο σε φίλο στην Αμερική και στη συνέχεια να μου το φέρει ο φίλος. Τους εξήγησα ότι βιάζομαι για να προλάβω το φίλο πριν επιστρέψει Ελλάδα και διάλεξα τον γρηγορότερο τρόπο αποστολής. Στο site έλεγε ότι το προίόν ήταν in stock. Πέρασαν δύο μέρες και μπήκα στο order status να δω τι γίνεται. Έγραφε, ακόμη, now shipping. Την επόμενη μέρα τα ίδια. ¶ρχισα τα mail και 3 μέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχαν κάνει λάθος όσον αφορά το in stock και ότι θα έκαναν παραγγελία από τον προμηθευτή τους για εμένα....Ακύρωσα και πήρα από αλλού..στο τσακ το πρόλαβα. Για να γίνει άμεση επιστροφή των χρημάτων άνοιξα τηλεφωνικό πόλεμο με απειλές για δήλωση της κατάστασης στο Internet Fraud Complaint Center (IFCC) κτλ. Ήταν ικανοί να με καθυστερούνε για εβδομάδες. Ενημερωτικά σου λέω ότι η παρακράτηση χρημάτων και οι καθυστερήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τοκογλυφία. Σκέψου μόνο ότι εάν υπάρχουν σκόπιμες καθυστερήσεις στις παραγγελίες ενός τέτοιου μεγάλου καταστήματος αυτοί έχουν στα χέρια τους όλο το χρήμα των παραγγελιών διαθέσιμο για όποια χρήση θέλουν...τόκοι, επενδύσεις κτλ. Bottom line: Στείλε ένα mail ή πάρε ένα τηλ να δεις τι γίνεται και μη χαρίζεις σε κανέναν. Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 μπα δεν χαριζω καστανα ...ετσι και γινει καμια στραβη με βλεπω να ανεβαινω γερμανια να γουσταρω f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Μπα βιαστικα να βγαλω συμπερασματα μολις ηρθε το πακετο!!! Αντε τωρα παμε για αααλλαααα θωμας θωμας :lol: :!: :!: :!: :!: f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πότε θα έρθουν και τα δικά μου sniff-klaps-sniff ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tonys Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΤΙΜΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ !!! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ............ ! ! ! ! ! ! ! ! *Επεξεργάστηκε από τους Modulators www.tonyskeyboards.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση