EJ Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2008 ...ένα κομμάτι με σοβαρό εισαγωγικό σημείωμα. Καλά μπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί χάθηκε έτσι αυτό το κομμάτι? ??? Εμένα μου άρεσε πολύ!Βελτιώσεις χωράνε αλλά υπάρχει μια πολύ όμρφη μελωδία και licks και βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα! Well Done έστω και καθυστερημένα. http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέχρι και εγώ το είχα ξεχάσει...ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Το ότι έμεινε ασχολίαστο το κομμάτι προφανώς σημαίνει ότι ήταν αδιάφορο/ουδέτερο/με έλλειψη καινοτομίας/με κακό marketing/εάν θέλεις λίγο retro/...δηλαδή χωρίς έντονη προσωπικότητα...κοινώς χλωμό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση