kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά μετά δεν θα πρέπει να πάει σε μάστορα για nut + setup; Πολλά έξοδα και θέλω να πάω και διακοπές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 έχεις δίκιο σ αυτό που λες γιατί δεν είπα ότι η κιθάρα πρέπει να έχει floyd rose αλλιώς θα πάει σε μάστορα αν θέλει να κάθετε σωστά η χορδή πράγμα που δεν είναι απαραίτητο αρκεί να έχει μακρύ μαλλί, κοιλιά (από μπύρες και σουβλάκια) και να αερίζεται μέσα στο τρόλεϊ τι σχέση έχουν όλα αυτά? μπες στο τρόλεϊ να δεις τη διαφορά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Ο Willy ξέρει http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 jmone αρχίζω και σε νιώθω αλλά η κιθάρα μου δεν έχει floyd rose και επιπλέον δεν έχω μηνιαία κάρτα για τα τρολεϊ. Λεφτά δεν υπάρχουν. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 an vali xordes ghs tha vgazo kalo ixo gia metal?harley benton exi GAZI gia grindcore,na valo kai ali mia xordi gia perissotero overdrive i na paro boss gt400? kalytera an mathis buzuki prota kai o xiotis epeze tromeri kithara alloste www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Superfunk τα ανορθόγραφα greeklish απαγορεύονται σε αυτό το φόρουμ. Fleamail σε υπέρ-ευχαριστώ για το link με τον κύριο Willy. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 μα καλά δεν αισχύνεσαι? το λέει ξεκάθαρα στους κανόνες του forum απαγορεύονται τα greeklish τς τς τς παρακαλώ τον Yameth να σε επαναφέρει στην τάξη άσε που μιλάς και για metal Απαγορεύονται αυτά εδώ μέσα και αν το θεωρείς φασιστικό όλο αυτό να πας σε άλλο forum εμείς εδώ είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι ακούμε μόνο κατμαν ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Συγνώμη για το οφφ-τοπικ αλλά τι σχέση έχει ο κατμαν με τον Τσάκωνα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 ότι σχέση έχει το τρόλεϊ με τη tv ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση