bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Aγαπητέ μου φίλε Σίμο, μην ακούς τους άλλους. Η συντομότερη οδός προς τις τελειότερες τσιρίδες είναι τα μεσαιωνικά βασανιστήρια. Μπορείς να περάσεις από τη δουλειά μου για να σε περάσουμε από ένα δωρεάν crash course. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Ονομάζομαι Σίμος και θα ήθελα να διδαχθώ την τεχνική του screaming ίνα ενοχλώ τους γονείς μου, οίτινες είναι αυστηροί εκπαιδευτικοί και με καταπιέζουν. Τι μου προτείνετε; Μπορείς να δοκιμάσεις μια αναπαράσταση αυτού: http://www.youtube.com/watch?v=InzIYN79W0A ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε"; Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Πολύ ωραία η απόρία σου καλέ μου φίλε Σίμο (από το Σιμεών να φανταστώ; Ή από την Σιρματόβουρτσα; Αχαχα σε καλό να μας βγει.) Το τονιζώμενο φωνήεν είναι ένα μίγμα "α" και "ε", δηλαδή κλίνει περισσότερο στο "α" με όλίγην από "ε". Αυτή είναι και η δυσκολία του σκρίμινγκ, αλλά ταυτόχρονα και η μαγεία του. Είναι όπως το σεχ, αρχίζεις μόνος σου και νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ωραία, στην πορεία όμως ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν να αναθεωρείς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε"; το "ε" φυσικα, καθως αυτο ειναι το ελληνοπρεπες φωνηεν.... μιμεισθαι ουκ εστι punk ως εικαζον οι αρχαιοι ημων προγονοι. και το "α" ειναι καθαρη μιμηση, καθως εχει προκυψει απ'το "γιεαααα". ;) μακρια λοιπον ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε"; Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει. Το ''ο''. Γι αυτό διαμαρτυρήθηκαν οι γείτονες. ;) ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση