Προς το περιεχόμενο

Vox Tonelab, Line 6 Pod XT PRO, Amplitube, η Guitar Rig ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:D Γεια χαρά σε όλους παιδιά. Αφού μέσα σε ένα τριήμερο κατάφερα να διαβάσω όλες τις δημοσιεύσεις για Guitars, Bass, & Amps, τελικά βγήκα πιο προβληματισμένος στο δίλημμα: Vox Tonelab, Line 6 Pod XT PRO, Amplitube, η Guitar Rig, για εγγραφή κιθάρας στο PC (με εφέ κ.λ.π.). :?: 8) Αν μπορείτε δώστε μου τα φώτα σας σε δύο ερωτήματα:

α) Ανεξαρτήτου τιμής ποιό πιστεύετε ότι θα ήταν το καλύτερο απο αυτά για την δουλειά που το θέλω? Και δεδομένου, (αν αυτό παίζει ρόλο), ότι η κιθάρα μου κατά 99% θα είναι μια Framus Diablo Custom με Seymur Dunkan μαγνήτες.

β) Όποιο τελικά διαλέξω από αυτά, θα πρέπει να συνδέεται η κιθάρα μου μέσω της ειδικής εισόδου της κάρτας μου για έγχορδα, (RME Fireface 800), η αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Tonelab και του Pod XT PRO?

Κάθε εναλακτική λύση βέβαια, δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προταίρων παιδιά.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει το live για αυτό και δεν αναφέρω πεταλιέρες με εφέ. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία κιθάρα!(έχω φάει κόλλημα με τις Framus :D )

Εγώ θα σου έλεγα να ξεχάσεις τα software και να πάρεις hardware.Έκανα κι εγώ δοκιμές με μία m-audio 2496 και amplitube-guitar rig-revalver κλπ. αλλά απογοητεύτηκα...και να έλεγε κανείς ότι δεν χρησιμοποίησα καλή προενίσχυση...το v-twin της mesa boogie έχωσα μπροστά από το line-in κ δεν έμεινα ευχαριστημένος.Δοκίμασε tonelab-pod pro και αποφάσισε ποιό σ'αρέσει καλύτερα. :wink:

Είμαι κάτοχος της Tonelab και για την δουλειά που την θέλεις (και όχι μόνο) πιστεύω είναι η κατάλληλη.Το pod το δοκίμασα και είναι πολύ "ψηφιακό" τα γούστα μου...

Superstarz band!

:D δεδομένου' date=' (αν αυτό παίζει ρόλο), ότι η κιθάρα μου κατά 99% θα είναι μια Framus Diablo Custom με Seymur Dunkan μαγνήτες.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει το live για αυτό και δεν αναφέρω πεταλιέρες με εφέ. 8)[/quote']

Μην πάρεις Framus.

To θέμα της εισόδου δεν υπαρχει γιατί όλες οι συσκευές που αναφέρεις έχουν σταθμισμένη έξοδο..

Leo got it right the first time

Τα καλύτερα αποτελέσματα direct ηχογραφησης τα εχω πετύχει με το συνδιασμό TONELAB & amplitube (Το οποίο το χρησιμοποιώ σαν τελικό "equalizer" με το Preset VOX AC30) (την ιδια δουλειά κανει & το GUITAR RIG (το οποίο ειναι & λίγο καλύτερο :wink: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου