Προς το περιεχόμενο

"Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!!!"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απίστευτη διαφήμιση!

Μου θυμίζει τα παλιά χρόνια που ήμασταν στην ίδια περίπτωση και παίζαμε με φυσική drums και 2 ενισχυτές κιαθάρας στο full, σε ένα δωμάτιο με ξύλινο πάτωμα, στον δεύτερο! όροφο πολυκατοικίας στα Πατήσια!!!

Πόσοι την ζήσανε και την ξαναζούν την εμπειρία;;;;!!!!

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ίσως βγαίνω λίγο εκτός θέματος, και με συγχωρείτε, αλλά το βιντεάκι μου θύμησε κάτι studio/ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ορόφους στη Θεσ/νίκη (οι Θεσσαλονικείς μάλλον καταλαβαίνουν ποιά εννοώ), όπου ούτε ηχομόνωση έχουν, και τα παιδιά παίζουν μονίμως με ανοιχτά παράθυρα (λογικό, μάλλον θα σκάνε εκεί μέσα), και ότι παίζουν ακούγεται σ'όλα τα λαδάδικα!  :D

Κι εγώ είχα έναν παππού από πάνω σχεδόν κουφό και βαρούσα βράδυ πρωί μέχρι που ήρθε να με ρωτήσει αμα έγινε σεισμός.. :P

Ίσως βγαίνω λίγο εκτός θέματος, και με συγχωρείτε, αλλά το βιντεάκι μου θύμησε κάτι studio/ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ορόφους στη Θεσ/νίκη (οι Θεσσαλονικείς μάλλον καταλαβαίνουν ποιά εννοώ), όπου ούτε ηχομόνωση έχουν, και τα παιδιά παίζουν μονίμως με ανοιχτά παράθυρα (λογικό, μάλλον θα σκάνε εκεί μέσα), και ότι παίζουν ακούγεται σ'όλα τα λαδάδικα!  :D

Εκεί γίνονται και τα καλύτερα πάρτυ! :D

Κι εγώ είχα έναν παππού από πάνω σχεδόν κουφό και βαρούσα βράδυ πρωί μέχρι που ήρθε να με ρωτήσει αμα έγινε σεισμός.. :P

Εν τω μεταξυ δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερα να παιζεις καπου οπου μενουν παππουδες? Η βαρυκοια σ αυτη την ηλικiα, τελικα ειναι μυθος???

Υ.Γ.Κι εμεις παιζαμε μαντολινο αλλα οχι ηλεκτρικοοοο!!!!!:O

Εν τω μεταξυ δεν υποτιθεται οτι ειναι καλυτερα να παιζεις καπου οπου μενουν παππουδες? Η βαρυκοια σ αυτη την ηλικiα, τελικα ειναι μυθος???

Υ.Γ.Κι εμεις παιζαμε μαντολινο αλλα οχι ηλεκτρικοοοο!!!!!:O

Μάλλον βρέθηκε η θεραπεία! Ή αυτό, ή κάνουν πως δεν ακούνε...  ;D

Μάλλον βρέθηκε η θεραπεία! Ή αυτό, ή κάνουν πως δεν ακούνε...  ;D

Mαλλον εχεις δικιο φιλτατε!!!! Η γιαγια μου βαζει την τηλεοραση στη διαπασων κ δεν ακουει Χριστο αλλα αν πω ψιθυριστα στη μανα μου απο το αλλο δωματιο "παω για τσιγαρο" ακους ξαφνικα "Ποιος καπνιζειιιιιιι????" απο το σαλονι!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου