jmone Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 τουυυυυυυυυυυβββββββββββββββββββ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Όλα είναι ατμός... 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
luckystrike Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 +1 για το Rode K2. Το αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο και εχω μεινει κατευχαριστημενος. Βεβαια, δεν ειναι το μοναδικο πυκνωτικο μικροφωνο που εχω, αλλα το ηχοχρωμα του προσωπικα μου αρεσει πολυ, ειναι αρκετα γλυκο, δεν εχει υπερβολικο top end και κανει για αρκετες εφαρμογες αλλα ειδικα σε φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airborne Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 +1 για το Rode K2. Το αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο και εχω μεινει κατευχαριστημενος. Βεβαια, δεν ειναι το μοναδικο πυκνωτικο μικροφωνο που εχω, αλλα το ηχοχρωμα του προσωπικα μου αρεσει πολυ, ειναι αρκετα γλυκο, δεν εχει υπερβολικο top end και κανει για αρκετες εφαρμογες αλλα ειδικα σε φωνη. +1 κι απο μενα. Ειδικα στις ακουστικες κιθαρες δινει ενα καταπληκτικο χρωμα. Εχω παρατηρησει λιγο sibilance στα φωνητικα αλλα αυτο δεν ειναι κατι που αποτελει τοσο μεγαλο προβλημα ουτως η αλλως. Για τα λεφτα του καταπληκτικη αγορα. Ωστοσο αν δεν ειχα αλλα πυκνωτικα δεν ξερω αν θα αγοραζα το συγκεκριμενο. Ισως να πηγαινα για το NT2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Μιας και το ξανα θηξατε το θεμα νομιζω οτι και αυτο ειναι ενα πολυ καλο φτηνο λαμπατο μαζι με αυτα που προαναφερθηκαν.... http://www.m-audio.com/products/en_us/Sputnik.html Εχω διαβασει πολυ καλα σχολια και ειναι στα υποψιν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση