playloud Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια, κι εγω οταν ημουν πιτσιρικας με τζην σκισμενα και κονκαρδες Deep Purple που ξημεροβραδιαζομασταν στην Πλακα με τον Βατικιωτη "περιεργους" μας ελεγαν. Τι να λεμε τωρα? τα 80ς την ειτιλα, τα 90ς την ναιντιλα. Welcome to 2000s Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 εσυ ησουν με τον Βατικιώτη ρε?Κοιτα να δεις μικρος ο κοσμος ρε ..... Ποιος ειναι αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Αφηνω τους Αθηναιους "παλιουρες" να διαφωτισουν την σκοταδιλα σου, μικρο τυρι :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Τα αλτερνατιβάκια,τα σκεϊτόπουλα,η bored generation,oι alfies (καρω κουστουμι,γιλεκο,vespa),το τριπτυχο levi's-λύκος-βέρμαχτ...ολα μοδες σε παιδια τετοιας ηλικιας.Ηρθαν κ παρηλθαν,χεστηκαμε,παμε για αλλα. +10000000 Ε, ε ε..Παμε γι αλλα... RIP Vlassis http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Τουλαχιστον αυτοι δεν χαρακωνονταν, και ουτε ελεγαν οτι θελουν να αυτοκτονησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 εσυ ησουν με τον Βατικιώτη ρε?Κοιτα να δεις μικρος ο κοσμος ρε ..... Ποιος ειναι αυτος? Και εγώ που είμαι μεγαλύτερος αναρωτιέμαι...Ποιος ειναι αυτος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Ρε σεις, ο Τζιμης Βατικιωτης με τους S.O.S band στο Skylab τοτε που ηταν ανοιχτα τα rock bars στην Πλακα. Skylab, Tiffany's, Ληδρα, Aris κλπ κλπ και παιζαν μπαντες σαν τους S.O.S, Sharp Ties, Μουσικες Ταξιαρχιες (με Δρολαππα), Heaven and Hell κλπ κλπ κλπ Η ειστε λιγο μικροτεροι (εγω ειμαι 40 αλλα πηγαινα απο ΠΟΛΥ μικρος) αρχες δεκαετιας 80 μιλαμε, η εισασταν "τυρακια", η μενατε σε περιοχες "αλλου φρουτου" (δηλ high society προαστια). Για Πλακα μιλαμε Πειτε μου τωρα οτι δεν ξερετε (θυμαστε) και το club Victoria στη Νικαια....... :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Μια χαρά είναι τα παιδιά. Δεν είναι περίεργο ή άσχημο να γουστάρει κανείς μουσική από άλλες "φιλοσοφίες". Το άσχημο είναι να γουστάρει και να μην το παραδέχεται ούτε στον εαυτό του. ;) Για να "ομολογήσω" και γω κάτι, μ'αρέσει η Avril Lavigne και ειδικά αυτό το τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI Με 96 million views μάλλον αρέσει και σ'αλλους ;D :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 ..........τοτε που ηταν ανοιχτα τα rock bars στην Πλακα. Skylab, Tiffany's, Ληδρα, Aris κλπ κλπ και παιζαν μπαντες σαν τους S.O.S, Sharp Ties, Μουσικες Ταξιαρχιες (με Δρολαππα), Heaven and Hell κλπ κλπ κλπ Η ειστε λιγο μικροτεροι (εγω ειμαι 40 αλλα πηγαινα απο ΠΟΛΥ μικρος) αρχες δεκαετιας 80 μιλαμε, η εισασταν "τυρακια", η μενατε σε περιοχες "αλλου φρουτου" (δηλ high society προαστια). Για Πλακα μιλαμε Πειτε μου τωρα οτι δεν ξερετε (θυμαστε) και το club Victoria στη Νικαια....... :D Την μεγάλη μου αγάπη την Σοφίτα δεν ανέφερες. >:( Και το Cafe Pallete (Ιπποκράτους) με τον Τζίμη να παίζει τα μπλούζ του. Οχι οτι τα ξέρω εγώ μικρό παιδί ::) Από ότι μου λένε...... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Εξαιρετικός κιθαρίστας ο Βατικιώτης, που τον θυμηθήκατε ... αναρωτιόμουνα -τότε, παλιά- που πήγε όταν εξαφανίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση