Προς το περιεχόμενο

Van Zandt pickups!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να πέταγα κι εγώ κάνα διπλό στη στρατ μου; ::)

Είμαι longshadow-fun, και μου άρεσε και αυτό το κλιπάκι, αν και δεν είχε κλείσιμο...  :P Αφού, όμως είναι pickup review, δεν πιάνεται... ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπέροχο και αυτό!!!

Δε μας είπες όμως πώς ηχογραφείς! (Εκτός αν το έγραψες και δε το έπιασα...)

Είπα ότι σε αυτά τα κλιπς τα πάντα είναι software.(Η κιθάρα δηλαδή είναι connect στο line in του υπολογιστή.)

Απλά δεν είχα πει ποιό....Είναι λοιπόν το Trash της Izotope.

Να πέταγα κι εγώ κάνα διπλό στη στρατ μου; ::)

Να το κάνεις μόνο αν βάλεις διπλό με αρκετά πρίμα και low output (απο 9k και κάτω) ο οποίος όταν σπλιτάρει για να παίξει μαζί με τον μεσαίο να σου δίνει αυτό που θα σου έδινε κι ένας strat bridge μονός...

Quack!

Βασικά μου είχε περάσει από το μυαλό μια περίεργη ιδέα... Να ρουτάρω την κιθάρα για διπλό, και έτσι να έχω κάτω δύο μαγνήτες, τον μονό που έχει ήδη, και έναν διπλό σε μέγεθος μονού κολλητά με αυτόν... Με ένα switch όταν ο ένας είναι ενεργός, ο άλλος δεν θα παίζει...

Έτσι διατηείται ο κλασικος στρατ χαρακτήρας, και προστίθεται "προαιρετικό" γκάζι... :)

Βασικά μου είχε περάσει από το μυαλό μια περίεργη ιδέα... Να ρουτάρω την κιθάρα για διπλό, και έτσι να έχω κάτω δύο μαγνήτες, τον μονό που έχει ήδη, και έναν διπλό σε μέγεθος μονού κολλητά με αυτόν... Με ένα switch όταν ο ένας είναι ενεργός, ο άλλος δεν θα παίζει...

Έτσι διατηείται ο κλασικος στρατ χαρακτήρας, και προστίθεται "προαιρετικό" γκάζι... :)

Έξυπνο ακούγεται σαν ιδέα απλά οι διπλοί σε μέγεθος μονού δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι..(εννοώ το αυτί!.. ;))

Εγώ αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι με ένα switch ή ένα puch-pull να κάνω τον humbucker να παίζει αν θέλω σαν μονός και στη θέση 5.

'Ετσι θα έχω κι αυτό που μου λείπει τώρα, ήχο μονού στην πίσω θέση δηλαδή.

(αλλά και ο συνδυασμός μονού bridge μαζί με neck χρησιμοποιώντας το blend pot θα δώσει μια πιο...tele χροιά.)

Τι να κάνεις τους μαγνήτες;

τα δάχτυλά σου να μας πείς

απο που πήρες  ;D ;D ;D

Αυτό ξαναπές το....

Και μέτριοι να ήταν οι Van Zandt (που είναι καταπληκτικοί) τους χρωμάτισε το παίξιμό σου......

H τιμούλα τους είναι λίγο τσουχτερή διότι τα 250$ σου βγαίνει το σετάκι -κι αν θα είναι σαν τους δικούς σου....

ενώ οι Pure Vintage Tonerider είναι κοντά στο 100άρι και είναι εξαιρετικοί μαγνήτες (αν κι εγώ προτιμώ τους surfuri που είναι πιό κοντά στους 54αρηδες αλλά λίγο πιό γκαζάτοι)

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου