elavd Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Το surf green θα ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου επιλογή σε χρώμα σε Fender. Παρόλα αυτά η δική σου fenderiarh κάτι μου ...έκανε ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 lol.............παρομοιως.......δεν εχεις αδικο ειναι λιγο γκεικο (οπως παρατηρησε καποιο μελος του φορουμ).........αλλα εχοντας ολα τα απαραιτητα fender χρωματα (που σημαινει οποιοδηποτε χρωμα, αρκει να μην εινια sunburst και ασπρο) ειπα να το παιξω λιγο αντικομφορμιστης........... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 αλλα εχοντας ολα τα απαραιτητα fender χρωματα Υπάρχουν πααααααάρα πολλές επιλογές...Είναι ανάγκη να κολλήσουμε στο Surf green; Εμένα δε μου φαίνεται γκέικο. Μου φαίνεται "νοσοκομειί"... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Εμένα μου φαίνεται μιά χαρά.... δείχνει ok! Αν είναι ok και από ήχο και παικτικά (που θα είναι άλλωστε, για να γίνει custom θα πρέπει να ψάχτηκε το θέμα χεχε...) Επομένως μεγειές και από εμένα Fenderiarhs!!!! Μιά Dakota Red ακόμα βέβαια με rosewood, & fat 50s........ ;D ;D ;D ;D (έτσι για να βάλω μπρός τον επόμενο στόχο ::)) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Εμένα δε μου φαίνεται γκέικο. Μου φαίνεται "νοσοκομειί"... 8) Έχει αυτό το "κάτι" από τους φιστικί θαλαμους του ΚΑΤ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Το surf green θα ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου επιλογή σε χρώμα σε Fender. Παρόλα αυτά η δική σου fenderiarh κάτι μου ...έκανε ;) Γιατί ρε Ηλία είναι σούπερ χρώμα και πάει και με maple και rosewood!!!το μόνο αρνητικό του είναι ότι στις φωτό βγαίνει χάλια :-\! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Γιατί ρε Ηλία είναι σούπερ χρώμα και πάει και με maple και rosewood!!! Γούστα είναι αυτά... :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 ...αλλα εχοντας ολα τα απαραιτητα fender χρωματα (που σημαινει οποιοδηποτε χρωμα, αρκει να μην εινια sunburst και ασπρο) ειπα να το παιξω λιγο αντικομφορμιστης........... Αλήθεια, γιατί το sunburst το κράζουν όλοι; Συμβολίζει κάτι; Ή τυχαίνει να μην αρέσει στους περισσότερους; Το άσπρο πάλι; Εμένα να πω την αλήθεια μου αρέσουν και τα δύο, όπως και το surf green Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Γούστα είναι αυτά... :P :) Η strat που ετοιμάζω είναι surf green!!! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 το κραζουν ολοι γιατι ειναι απ τα πιο συνηθησμενα χρωματα ever.εγω το λατρευω ειδικα το 3tone.fenderiarh κουκλα η στρατ σου fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση