takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 πρωτη μου μηχανη ηταν ενα suzuki μπατσικο του 87 που το πηρα σε δημοπρασια τωρα yamaha fazer 600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Επ που είναι το κράνος σου; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 το κραταει ο φωτογραφος... :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 το κραταει ο φωτογραφος... :P ;D Δικαιολογίες...... Κόκκινη κάρτα και χωρίς να γράφει fender. .......αλλά το Fazer είναι γλύκα......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 χαχαχαχα.. ;D ;D βεβαια ο ερωτας μου ειναι αυτο..το 1000αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Η αγαπημένη μου Ελπίδα :) Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 χαχαχαχα.. ;D ;D βεβαια ο ερωτας μου ειναι αυτο..το 1000αρι.. Εεε...κι εμένα αυτό...που θα πάει,κοντά είναι. Να τα σκάγαμε μόνο για τα όγανα καλά θα΄τανε. Εχουμε :'( κι άλλη τρέλα βλέπετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου Τάσο καλό είναι να δίνουμε κανένα φράγκο και για άλλα πράγματα ;D ;) Πάντως και μένα το fz 1 με τραλλαίνει ρε παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου Τάσο καλό είναι να δίνουμε κανένα φράγκο και για άλλα πράγματα ;D ;) Πάντως και μένα το fz 1 με τραλλαίνει ρε παιδιά! Eεε!Cool...ακόμα δεν το πήρες το V... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 E όχι και ακόμα δεν το πήρα...2 χρόνια το έχω ;D Δε δικαιούμε κι εγώ ο καημένος( :-[) ένα tdm,ή ένα fz1,ή έστω ένα ΧΧ βρε αδερφέ!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση