ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Addicted to adrenalin :P :) Να και οι βουνίσιοι ;D ;D Έτσι μπράβο συνεχίστε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 2 stroke 4 ever. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 2 stroke 4 ever. Θα ξαναπώ άλλη μια φορά.......απορώ που τα βρίσκεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μπράβω μπράβο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΗΔΕΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ - ΟΠΤΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΥΦΛΩΣΗΣ BPM 666 KIOSATANASMAZISAS REGARDS LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 επειδή δεν έχω μοτοσυκλέτα δεν παρακολουθώ το θέμα...σήμερα μπήκα τυχαία (θα εξηγήσω παρακάτω) και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ :o ;D 8) έχω γράψει ένα κομματάκι, την "ιπτάμενη φλορέτα" και σκέφτομαι με φίλους σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο να το γυρίσουμε βίντεο κλιπ. Μήπως κάποιος από σας διαθέτει ΦΛΟΡΕΤΑ ή κάτι αντίστοιχο και θέλει να τη μοιραστεί μαζί μας για της ανάκγες των γυρισμάτων; Μη φοβάστε φθορές κλπ, δε θα την καβαλήσω εγώ..μάλλον μια ξανθή κοπέλα-μοντέλο θα την καβαλήσει σε στάση {όχι εν κινήση...δύσκολο να βρείς ξανθό μοντέλο με δίπλωμα δικύκλου...} μήπως γνωρίζετε που μπορούμε έστω να νοικιάσουμε αν δε βρούμε πουθενά αλλού; φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φλορέττα εχώ γω ρε λάκη, αλλά δεν την δίνω όπου κι όπου. Τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 οκ ρε, αφου ξηγιέσαι έτσι...σε προκαλώ αν έχεις όντως να σκασεις στην επόμενη μπυροποσία μ αυτη! :P {κ εγώ θα φέρω επιτόπου τη μοντέλα να γυρίσουμε τις σκηνές στα κρυφά, ;)όσο εσύ θα πίνεις τις μπύρες μέσα...} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζω ξανθιά όμορφη με σπουδές θεάτρου και αγωνιζόμενη με μοτό . Να σας κάνω κονέ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα απο διαφορα αλλα κυριως μετα το αγαπημενο μου βου-φου-ρου τον τελευταιο χρονο εχω αυτο!(CB 1300 -04) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 wrtsxxx , floretta ειχε ο μπαμπας μου αλλα νομιζω οτι την πεταξαμε , κριμα....! ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησα (κρυφα) μετα οδηγησα (παλι κρυφα ) ενα dkw 5ταχυτο state of the art για την εποχη. Παντα ειχα αχτι να οδηγησω το zundapp του γειτονα , αλλα αν με πιανανε θα με κατηγορουσαν για διαρηξη http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση