Rapture Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 Μα εσύ είσαι ο πραγματικός μηχανόβιος ;) Ξέρεις.......κάποια στιγμή σκεφτόμουν να ΄δωδω το δικό μου και να πάρω κάτι άλλο...........όταν, τυχαία ανακάλυψα ότι ολόκληρη η μαχανή γράφει το μαγικό ''made in Japan''.Και φυσικά είπα να την κρατήσω λίγο ακόμη. Έτσι μπράβο !! ;D :D :) ;) Lost To The Living Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 Κάλες οι χόντα, αλλά εδώ μιλάμε για μηχανές, όχι τα κονσερβοκούτια που άφησαν οι αμερκάνοι μετά τον πόλεμο και τα φτιαξαν δίκυκλα τα τζαπάνια. απορώ που τα βρίσκεις ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Καλό θα ήταν να οργανώσουμε ένα tour οι noizάδες έτσι λίγο να πάρουν τα μαλλιά (μυαλά ;)) μας αέρα να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολλά νεύρα διακρίνω στον ορίζοντα ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Το DAKARακι μου Το καμαρι μου , η ομορφια μου!!! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Καλό θα ήταν να οργανώσουμε ένα tour οι noizάδες έτσι λίγο να πάρουν τα μαλλιά (μυαλά ;)) μας αέρα να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολλά νεύρα διακρίνω στον ορίζοντα ;) :) Oυπς!Πως μου ξέφυγε αυτό το θρεντ; Εγώ μέσα πάντως.Όσοι πιστοί προσέλθετε. Παίρνω τον Suzuka(freewind 650 '03) και ακολουθώ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Τάσο δε μας τα 'λεγες αυτά ;D Λοιπόν έχα κι εγώ freewind πριν κανα 2 χρόνια το έδωσα και πήρα το v strom να το........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Κάλες οι χόντα, αλλά εδώ μιλάμε για μηχανές, όχι τα κονσερβοκούτια που άφησαν οι αμερκάνοι μετά τον πόλεμο και τα φτιαξαν δίκυκλα τα τζαπάνια. Δεν τα λες καλά βρε Κώστα. Χρόνια στην Αγγλία (εκεί γαλουχήθηκα μοτοσυκλετιστικά) και έχω και εγώ το sweet tooth για τις συγκεκριμένες κουκλίτσες. Ολοι που ξέρουμε έχουμε ζαχαρώσει πάνω από το Mechanic. Αλλά δεν τα λες καλά. Και το ξέρεις. Και για αυτό σε συγχωρώ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 YAMAHA TRX 850 την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Τις προάλλες νοικιασα ενα V-Strom για δυο μέρες λόγω δουλειάς, και κόλλησα παναθεμα το ;D ...Βλέπω το Freewind να την κάνει σιγά-σιγά, και πιθανότατα μαζί και η PRS και μπορεί και ο αρχαίος Bassman..... ;D ;D Καταστροφή !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 YAMAHA TRX 850 Πολύ ωραίο το Duc... εεε συγνώμη, το YAMAHA σου εννοώ! ; ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση