ninja Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά πόσοι από σας είσαστε μηχανόβιοι εδώ?Τι μηχανές έχετε? Εμένα είναι το άλλο πάθος μου μετά τη μουσική. Έχω ένα v-strom 650. Για να δούμε! Για λέτε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 gsxr 1000 k4 limited edition (original οχι ελληνικο) με παρα πολλα καλουδια πανω του... ετσι για να βγαζουμε γουστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 gsxr 1000 k4 limited edition (original οχι ελληνικο) με παρα πολλα καλουδια πανω του... ετσι για να βγαζουμε γουστα.... Σωστός ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 παπακι asrea grand 115 rectified,ετσι και τα μυαλλα στα μοτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 παπακι asrea grand 115 rectified,ετσι και τα μυαλλα στα μοτερ Πω πω τι μου θύμισες τώρα........ Ένα crypton που είχα κάααααααααααααποτε...... Ωραία χρόνια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Ηonda Ηornet 600-2001 μόνο για βόλτες και ταξιδάκια. Δεν την αλλάζω με τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Kawasaki Zephyr 750 & τον μπαμπά του το Kawasaki Z650 (το πρώτο Β1 του '76). Real toys for the big boys..........ώπα ρε μεγάλε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Real toys for the big boys..........ώπα ρε μεγάλε Έεεεεεετσι έτσι ;) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Άλλος ένα πορωμένος εδώ... VFR 800 μάυρο, 2004 ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Aprilia Pegaso 650 '03 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση