Skirwn Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Καντε κλικ στο www.myspace.com/selastheband και αν θελετε πειτε τη γωμη σας για το ντεμο. Μπορειτε να κατεβασετε τα τραγουδια απο εκει. Ευχαριστω. www.myspace.com/selastheband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Ωραία τα κομμάτια με κάτι άνω του μέσου όρου. Κάποια σημεία είναι "κλασικά" ελληνικού ροκ αλλά κάποια άλλα έχουν να πουν κάτι. Καλή δουλειά γενικώς, καλή συνέχεια εύχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 μονο τους 2 αιωνες ακουσα...γενικα καλο, μαλλον θα βρεθουν αρκετοι στους οποιους θα τους αρεσει πολυ(σιγουρα δλδ), εμενα ομως δν μου εκανε "κλικ"...νομιζω οτι του λειπει το "κατι παραπανω"...ξερεις κλασσικη περιπτωση που ναι μεν δν ειναι κακο σιγουρα, απο την αλλη κατι δν μου καθεται κατι καλα,κατι μου τη χαλαει.... παντως σιγουρα καλη παραγωγη(ειδικα για ντεμο και ποιοτητα μαισπεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 ... (σόρρυ - λάθος θρεντ - ας σβηστεί παρακαλώ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση