alderbody Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Δεν ειναι Rio Mare bashing Thread.... ;D ;D ;D Πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχουμε φαει καποια φορα τονο Rio Mare σε λαδι. Εμενα μ'αρεσει πολυ και χθες εφαγα παλι... ;D αλλα ανεκαθεν ειχα αυτη την απορια: Αυτο το λαδι ενω λενε στη συσκευασια οτι ειναι Ελαιολαδο, δε μοιαζει καθολου με κατι τετοιο. Ουτε απο πλευρας γευσης, ουτε απο πλευρας χρωματος και ιξωδους... Λετε να φταιει το γεγονος οτι εχει περασει καποιο χρονικο διαστημα παρεα με το κρεας του Τονου μεσα στην κονσερβα? Εσεις τι γνωμη εχετε? ::) ΟΚ, ισως το παρον θεμα να ειναι το πιο ασχετο ever, αλλα αν μη τι αλλο ειναι σιγουρα "περι ανεμων και Υδατων"... PS. Μη μου πειτε αν το εχω δοκιμασει πανω σε unfinished maple :o γιατι δεν εχω φτασει μεχρι εκει... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Γενικα να αποφευγεις τον τονο μεσα σε λαδι,παιρνε καλυτερα σε νερο και βαζε ποιοτικο ελληνικο λαδι... Οντως η ..χρονια συνυπαρξη κρεατος και λαδιου δεν ειναι και οτι καλυτερο (ασε που τι βρωμολαδια,μπορει και πυρηνελαια, θα βαζουν μεσα αυτοι οι Ιταλοι ενας θεος ξερει....προμοταρουν κι ολας το..... πετρελαιο τους σαν το καλυτερο λαδι του κοσμου... ::)) στο Noiz ξερουμε απο λαδι! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Ο Κώδικας τροφίμων και ποτών είναι αρκετά σαφής σχετικά με το τι είναι / πρέπει να θεωρείται ελαιόλαδο. Βέβαια υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και ποιότητες ελαιολάδου (αυτά που ακούς κατά καιρούς ως: παρθένο / έξτρα παρθένο / ... βιασμένο... / παρθένο μόνο από τα αυτιά κλπ....). Απλά επέθεσε ότι δεν μιλάμε για πρώτης ποιότητας και διαλογής ελαιόλαδο, αλλά για κάτι που φέρνει σε ελαιόλαδο (ή περιέχει και ελαιόλαδο). Προσωπικά, μου αρέσει ο τόνος σε ελαιόλαδο, μόλις ανοίξω την κονσέρβα, πετάω το υπάρχον λάδι, βάζω το δικό μου καλό λαδάκι και μπόλικο λεμονάκι και είμαι ΟΚ. (και πάντα τσεκάρω την κονσέρβα στο εσωτερικό της....) Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Γενικα να αποφευγεις τον τονο μεσα σε λαδι,παιρνε καλυτερα σε νερο και βαζε ποιοτικο ελληνικο λαδι... Οκ, γνωστο το κολπο αλλα το ρημαδι εχει αλλη γευση με το λαδι. Οσους τονους εχω φαει σε νερο ειναι πιο σκληροι και δεν εχουν την ιδια γευση. Οντως η ..χρονια συνυπαρξη κρεατος και λαδιου δεν ειναι και οτι καλυτερο (ασε που τι βρωμολαδια,μπορει και πυρηνελαια, θα βαζουν μεσα αυτοι οι Ιταλοι ενας θεος ξερει....προμοταρουν κι ολας το..... πετρελαιο τους σαν το καλυτερο λαδι του κοσμου... ::)) ασε ασε.... στο Noiz ξερουμε απο λαδι! :) ;D ;D ;D Γι' αυτο κι εγω εμπιστευομαι το Noiz μεχρι την τελευταια σταγονα!... 8) Απλά υπέθεσε ότι δεν μιλάμε για πρώτης ποιότητας και διαλογής ελαιόλαδο, αλλά για κάτι που φέρνει σε ελαιόλαδο (ή περιέχει και ελαιόλαδο). Προσωπικά, μου αρέσει ο τόνος σε ελαιόλαδο, μόλις ανοίξω την κονσέρβα, πετάω το υπάρχον λάδι, βάζω το δικό μου καλό λαδάκι και μπόλικο λεμονάκι και είμαι ΟΚ. Αυτη την "αλλαγη λαδιων" την κανω κι εγω οποτε δεν βαριεμαι. Εμενα μ'αρεσει και σκετος, αλλα και το λεμονακι δινει αλλη γευση. (και ...ασφαλεια εναντι μικροοργανισμων ;)) (και πάντα τσεκάρω την κονσέρβα στο εσωτερικό της....) εννοειται... :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Ο λόγος που αυτά τα πράματα είναι τίγκα στα συντηρητικά τύπου Εχχχ δεν είναι μόνο για να διατηρούνται (σχετικά) αναλλοίωτα, είναι και για να κρύβουν την άθλια γεύση που έχουν τα ... ορυκτέλαια που βάζουν. Το καλύτερο πάντως είναι να αγοράζεις τόνο σε νερό, αν τον αφήνεις να μουλιάσει στο ελαιόλαδο που θα του βάλεις εσύ, ίσως να μαλακώσει, δοκίμασέ το και κάνει ένα ριβιού, όχι μόνο για πυκνωτές, θέλουμε και ριβιούζ για μαγείρική. Τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Οκ, γνωστο το κολπο αλλα το ρημαδι εχει αλλη γευση με το λαδι. Οσους τονους εχω φαει σε νερο ειναι πιο σκληροι και δεν εχουν την ιδια γευση. Το αφήνεις να μαρινάρει στο ψυγείο απ'την προηγούμενη ημέρα ;) Έχω καιρό να φαω τόνο rio mare, αυτό με το νερό είναι πιο σκληρό ε; Άμα του βάλω ένα floyd rose θα υποχωρήσουν τα posts ή θα κρατήσει άραγε.... ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Μόνο μην ακούσω ότι εκείνοι οι paper in oil πυκνωτές έχουν λάδι από κονσέρβα τόνου. :-X ;D Το λιπόσαρκο κορμί μου έχει αντέξει πολλά εδώ πέρα, αλλά μια τέτοια αποκάλυψη...δεν ξέρω αν θα την άντεχα... :P :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Το καλύτερο πάντως είναι να αγοράζεις τόνο σε νερό, αν τον αφήνεις να μουλιάσει στο ελαιόλαδο που θα του βάλεις εσύ, ίσως να μαλακώσει, δοκίμασέ το και κάνει ένα ριβιού, όχι μόνο για πυκνωτές, θέλουμε και ριβιούζ για μαγείρική. Τέλος. χμμμ... την αλλη φορα θα παρω σκετο και θα το δοκιμασω... ;) review λοιπον την αλλη φορα για tuna-in-oil αντι για paper-in-oil... ;D Το αφήνεις να μαρινάρει στο ψυγείο απ'την προηγούμενη ημέρα ;) Ναι, λογικα οσο πιο πολυ μεινει με το "λαδι της προκοπης", τοσο το καλυτερο. Με Tung Oil αραγε πως θα ειναι?.... ;D Άμα του βάλω ένα floyd rose θα υποχωρήσουν τα posts ή θα κρατήσει άραγε.... ;D Μαλλον θα "πεταξουν τα νερα"... Δοκιμασε Callaham stainless steel κονσερβα για σιγουρο αποτελεσμα! :o Μόνο μην ακούσω ότι εκείνοι οι paper in oil πυκνωτές έχουν λάδι από κονσέρβα τόνου. :-X ;D χαχαχχα... Και οχι μονο!... Το μυστικο του τονου (tone) ειναι στο λαδι του τονου (Rio Mare) ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Εγώ δίαιτα μυρίζομαι και απέχω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Oι κατηγορίες του ελαιόλαδου είναι 4 και έχουν να κάνουν με την οξύτητα και όχι με την ποιότητα του λαδιού: Πυρηνέλαιο το οποίο προέρχεται από τον πυρήνα της Ελιάς (το κουκούτσι δηλαδή) και αναμιγνύεται με ποσότητες παρθένου Ελαιόλαδου, αποτελούμενο από εξευγενισμένα(ραφινέ) ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα Παρθένο το οποίο επιτρέπεται να έχει οξύτητα μέχρι 2 γρ ανά 100 και Έξτρα Παρθένο το οποίο επιτρέπεται να έχει οξύτητα μέχρι 0,8γρ ανά 100 Το πυρηνέλαιο δηλαδή δεν είναι ένα κακό ποιοτικά προϊόν, απλά δεν έχει την γεμάτη γεύση του παρθένου. Σαν φυσικό υποκατάστατο ένα πράγμα το οποίο προορίζεται κυρίως για το τηγάνισμα μιας και αναπτύσσει ποιο γρήγορα θερμοκρασία απ' ότι το ελαιόλαδο. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση