Holystone Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Sorry για το άσχετο, αλλά αν όντως mute-αρει τα τύμπανα με σήτες κτλ, δεν μπορεί να πάρει triggers και μέσω αυτών να παίρνει ήχους από υπολογιστή;; (δηλ. υπάρχει τρόπος μια φυσική drums να την μετατρέψεις σε ηλεκτρονική;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Αυτό το άρθρο είναι διαφωτιστικό. http://www.google.gr/patents?id=vzsBAAAAEBAJ&printsec=abstract&zoom=4&dq= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Σωστός, αλλά εγώ σκεφτομουν κάτι που θα εφαρμόζεται πάνω στη μεμβράνη και θα ενεργοποιείται σε κάθε χτυπημα, και μέσω midi να στέλνει δεδομένα σε pc πρόγραμμα, κάτι σαν σε reason κλτ. ΥΓ: ρε σεις, αν δεν υπάρχει μήπως να το κατοχυρώσω σε πατέντα;;;; ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Και βέβαια γίνεται αυτό με τα triggers. Κοστίζει κατι τις αλλά είναι άλλο θέμα, που αξίζει συζήτηση αν δεν το ξέρεις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Sorry, αλλά δεν είμαι drumer, αλλά είναι ο αδερφός μου... :-[ ο οποίος και έχει τη Roland TD-12 και εκείνου το αιώνιο πρόβλημα του ήταν ο θόρυβος. Αν είναι θα μαζέψω περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθω.... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Όπως είπε και ο Yameth, γίνεται. Αλλά γιατί να το κάνει ο αδερφός σου, αφού έχει την TD-12; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Όπως είπε και ο Yameth, γίνεται. Αλλά γιατί να το κάνει ο αδερφός σου, αφού έχει την TD-12; Καλημέρα! :) Φυσικά και δεν το χρειάζεται τώρα πια ο αδερφός μου, αλλά η απορία γεννήθηκε καθώς έδωσε πάρα πολλά λεφτά για τα ηλεκτρονικά(περίπου 2500ε!!), και τώρα πια βλέποντας πως η τεχνολογία στη μουσική βιομηχανία προχωράει πάρα πολύ, σκέφτομαι ΤΙ εναλλακτικές θα μπορούσε να είχε... Και σκεφτόμουν, "ρε συ, του λέω, με τόσα λεφτά, θα έπαιρνες μια custom drumset και θα είχες: το φυσικό feelling, ρεαλιστική εμφάνιση, όποτε θα ήθελες θα τα mute-αρες κτλ." Και πλέον, εαν γίνεται, με triggers (σε φυσικά drums) να χρησιμοποιείς δείγματα μέσω υπολογιστή, φανταστείτε σε live κτλ τί ποιοτητα θα καταφέρνεις να βγάζεις, παρακάμπτοντας τις όποιες δυσκολίες στο στήσιμο, ρύθμιση, και σετάρισμα αξιοπρεπούς ηχοληψίας... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που εχω αντιμετωπισει σαν ντραμερ σε live με ηλεκτρονικα τυμπανα ειναι το monitoring...Θελει πραγματικα πολυ δυνατο PA για να ακουει ο ντραμερ αξιοπρεπως απο ηλεκτρονικα τυμπανα και πιστεψε με εχω ξενερωσει απειρες φορες ακομη και με DDRUM 4 που επαιξα...ενω η κεφαλη ειχε φοβερους ηχους και πολυ καλο feel τα pads στη μεση του live οταν αρχισαν να τσιτωνουν οι κιθαρες εγω ηθελα να παω σπιτι μου να κλαψω...ενοιωθα σαν..πληκτρας ενα πραγμα... http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 SImon2000 νομίζω οι επιλογές σ'αυτήν την περίπτωση είναι 2: Ακουστικά όπως αυτά: για να ακούς την μίξη που θες άσχετα απ'το τι ακούγεται έξω (εννοείται η πιο οικονομική λύση αλλά είναι θέμα αν μπορείς να παίζεις με ακουσικά). Να έχεις ένα monitor δίπλα σου με level για να το ανεβάζεις την ντραμς όσο θες όταν βλέπεις ότι τα κιθαρόνια στο γκρουπ αρχίζουν και τσιτώνουν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Jasemeister το μόνιτορ που έβαλες στη φώτο είναι αξιόπιστο? Έχω μαύρα μεσάνυχτα πάνω σε τέτοια θέματα! 8) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση