ziggy440 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Ακόμη και οι μεγάλοι μουσικοί έχουν τις "κακές" τους στιγμές... ;D ΑΡΡΩΣΤΙΑ www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Ελπιζω μονο να ξερεις οτι αυτα τα βιντεο ειναι για πλακα ετσι? Τα εχει κανει αυτος ο ΘΕΟΣ φινλανδος και ειναι ΟΛΑ σουπερ. Ενα κι ενα. Με αποκορυφωμα, ειδικα για τους Ελληνες φαν των Maiden το ακολουθο βιντεακι, με αγαπη (οχι οτι απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα) Τα εχω δει δεκαδες φορες αλλα ρε παιδι μου ΚΑΘΕ φορα λυνω απο τα γελια Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 ΚΑΘΕ φορα λυνω απο τα γελια Εγω συνήθως λύνω απ τα σχοινιά ή ισως να λύνω πολύ σε Bm7 μετα λύνω και το σταυρόλεξο και τα μαθηματικά κ προσέχω τους διαιρέτες κάθε φορα πριν λύσω.Τωρα αυτο το δικο σου ναπούμ δεν το ξερω τι παιζει.Γιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Εσυ ισι μορφουμενου πιδι ναουμ γι αυτο. Ιμεις οι του δρομου μονο σε γελια λυνουμι :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 ξεχιλίζει απο παντου η γνωση κ η μορφωση.Μεταλογιαγια μου εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση