Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 λες να μην εχω παιξει ποτε μου με Ernie? απλα και το gauge εχει μεγαλη σημασια...(πως να το κανουμε αλλο οι 10αρες & αλλο οι 9αρες) προσωπικα προτιμω τις VINCI&γιατι συνδιαζουν το χαμηλο Tension των Pyramid/Ernie με την λαμπεραδα&των ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ D'Addario (οι οποιες δυστυχως μετα απο 2 ωρες παιξιματος ειναι για αλλαγη...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Δν μπορω να πω οτι μου αρεσαν οι rotosound τελικα.Αλλα φιλε kenobi ο Τριμης τις δινει 22 euria!!! :) Ποιες εβαλες; Εγω προτιμω τις heavy gauge long scale (50-110) Swing Bass (45-105) μηπως την επομενη φορα να δοκιμασω κατι αλλο? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roxerose Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 βασικά έβαζα DR μέχρι που δοκίμασα τις black diamond και ενθουσιάστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kenobi Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Swing Bass (45-105) μηπως την επομενη φορα να δοκιμασω κατι αλλο? A, ξεχασα να σου πω οτι βαζω flatwound. Πολυ καλος ο ηχος τους, τεραστια μειωση στην φθορα ταστων και διαρκειααααα. Τι αλλο να θελει ενας μπασιστας οπως εγω. Οτι αλλο θες ρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Έχει δοκιμάσει κανείς τις Ernie Ball Not Even Slinky 12-56 για κιθάρα; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια...(-modulators) μηπος να βαζαμε τις χορδες σε ξεχωριστη κατηγορια θεματος :? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 FWIW' date=' ο Brian May αλλάζει χορδές μόνο όταν σπάνε - και παίζει και με 8άρες...[/quote'] και ο whitenoise :D :D (με 9ρες ομως) αυτη τη φορα πηρα elixir για να δοκιμασω τον μυθο!!!! για να δουμε αξιζουνε τα λεφτα τους??? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 whitenoise προσωπικη μου αποψη για τις elixir..ΧΑΛΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 whitenoise προσωπικη μου αποψη για τις elixir..ΧΑΛΙΑ! ωχ χαλια?????κριμα τα 16 ευρω (αυτα παθαινει οποιος δεν σκεφτεται να παραγγειλει και χορδες απτον θωμα) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2005 οχι ρε εσενα μπορει να σου αρεσουν...μην με ακους εμενα..ειμαι περιεργος ωρες ωρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση