kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 - Η δυσλεξία δεν είναι πνευματική αναπηρία. Κάποιος δυσλεκτικός μπορεί να απολαύσει το χαβαλέ και να συμμετέχει σε αυτόν, με ίσους όρους όπως και ένας μη-δυσλεκτικός. Άρα, επί της ουσίας, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, μην το παρουσιάζετε σα να κοροϊδεύαμε έναν κουτσό επειδή δεν μπορεί να τρέξει. +1. Και γω είμαι ολίγον τι δυσλεξικό, αλλά νομίζω πως δεν είμαι τερλός, και κοροϊδεύω άνετα τον κόσμο και χαβαλέ κάνω. Από την στιγμή που κάποιος μπαίνει σε ένα φόρουμ και δεν δηλώνει ότι έχει ένα τέτοιο προβληματάκι, και γράφει έτσι, ε, τι να κάνουμε, μια καζούρα θα την φάει. Από την άλλη βέβαια, είναι δύσκολο να αρχίζει όλα του τα ποστ με την φράση "σιγνωμι για των τρωπω που γραφο αλλα ημε δισλεκτηκωσ". Αγαπάτε αλλήλους ρε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 ρε παιδι ενταξει δεν πιραζει εδω και οι κολητοι μου με πιραζουν ενα αστειακι καναν τα παιδια ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Ουδείς άσφαλτος :) Καλό καλοκαίρι αγορίνες :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Εχω γραψει ενα κατεβατο αλλα ..... αστο καλυτερα. θελω διακοπες Καλο καλοκαιρι τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Αυτο το θεμα ειναι απαραδεκτο να υπαρχει, θα επρεπε να τα σβησετε ολα,θα μπαινει καποιος να διαβασει για το πως θα ακουγονατι λιγοτερο τα drums και θα διαβαζει τι κοντρα των mods με καποιους για το πως συμπεριφερθηκαν σε ενα δυσλεκτικο φιλο..καλα κρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Όταν βέβαια γίνουν παρόμοια πράγματα από απλά μέλη και οι mods σβήσουν τα σχετικά ποστ θα σπεύσουμε να τους κατηγορήσουμε για την κατάλυση της ελευθερίας του λόγου και κατάχρηση εξουσίας :-\ Το'χουμε ξαναδεί το έργο. ::) Χαλαρώστε και μια χαρά είναι να τα βλέπουμε να χαιρόμαστε τα νιάτα μας και να θυμόμαστε 8) Πηγαίντε λίγο παραλία, πιείτε κανα ουζάκι, φάτε κανένα καλαμαράκι, δείτε κανα κωλαράκι και τα λέμε από Σεπτέμβριο ανανεωμένοι. :) υ.γ. Warhead δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 δείτε κανα κωλαράκι αχ τι μου θύμησες τώρα LOL ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Όταν βέβαια γίνουν παρόμοια πράγματα από απλά μέλη και οι mods σβήσουν τα σχετικά ποστ θα σπεύσουμε να τους κατηγορήσουμε για την κατάλυση της ελευθερίας του λόγου και κατάχρηση εξουσίας :-\ Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει αυτό, καθώς τα <<σχετικά post>> που πρέπει να σβηστούν, προέρχονται κυρίως από mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Αυτο το θεμα ειναι απαραδεκτο να υπαρχει, θα επρεπε να τα σβησετε ολα,θα μπαινει καποιος να διαβασει για το πως θα ακουγονατι λιγοτερο τα drums και θα διαβαζει τι κοντρα των mods με καποιους για το πως συμπεριφερθηκαν σε ενα δυσλεκτικο φιλο..καλα κρασια. Thronos ξεκόλλα/σύνελθε. Οι δυσλεκτικοί ούτε ανάπηροι είναι ούτε χρειάζονται τον οίκτο κανενός απο μας. Ή δεν το καταλαβαίνεις επειδή δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις, ή δεν θέλεις να το καταλάβεις επειδή προτιμάς να τρολλάρεις παριστάνοντας τον επαναστάτη του πληκτρολογίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Φιλε μου εσυ δεν καταλαβες,δεν με νοιαζει η κοντρα σου/σας με καποιους για το θεμα του δυσλεκτικου φιλου αλλα με αυτα τα ποστ κανετε δυσχρηστο το forum για καποιον που θα θελησει να ενημερωθει για ενα τετοιο θεμα.Εαν δεν το καταλαβαινεις και την βρισκεις με το να διαβαζεις τις απαντησεις σου λυπαμαι αλλα ημουν οσο ποιο κατανοητος γινοταν αστα να υπαρχουν.Απλα ειμαι drummer και ενημερωνομαι απο το συγκεκριμενο πεδιο που αφορα τα drums.Αν εσενα δε σου καιγεται καρφι κανε οτι γουσταρεις εγω αυτα που ειχα να πω τα ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση