Vredesbyrd Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 ok sorry τοτε που αναφερθηκα για death... παντως με ενα πεταλι πετας! ενα που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το Digitech Metal Master... δοκιμασα ακομη και την σειρα metal zone της boss αλλα δεν μου εκαναν ,ο ηχος ηταν αρκετα overdrive.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Το ότι δεν σου άρεσε το METAL Zone είναι αποδεκτό, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο πετάλι μπορεί χαρακτηριστεί ως OD. Καρά-Dist είναι (μάλλον δεν έπαιξες αρκετά με τα ρυθμιστικά του....) Σε κάτι παλιότερες εποχές (αχ γεράσαμε) δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές, ή σε κανα Rat θα πήγαινες, ή σε κανα ibanez tube screamer, ή αν ήθελες να το "χοντρίνεις λίγο το πράμμα => metal zone.... και αυτά ήταν λίγο ως πολύ (άντε να βάλω και το DS1) Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση