longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ!... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι που ακριβώς είχα το πρόβλημα αλλά καπου μου ακουγότανε λίγο άρυθμο / άχρονο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Μπραβο Γιωργο. Μας εβαλες τα γυαλια. Σε μενα τουλαχιστον σιγουρα. 8) 8) 8) 8) 8) Εισαι σε πολυ καλο δρομο. Συνεχισε την μελετη. Μπραβο και παλι. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 ετσι σε θελω καλοκαιρινο .... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Πάντα λούπα μαυρογιό μουχίτου απο πάνου κι τσόλος 3gga(θρύγκα.Τώρα είμαι διπλίγκα σε λιγο καιρό ποιος ξέρει).Με φαινεται εκει ειναι το ψωμι....τζαζ κ μάζ :P (Αστειακια καμμένα) Τεκ γιο κ σε σας.Με την ευχή μου. Υ.Γ.Βαλε καμμια πιο ζωντανή να γεμισει η οθόνη μ ρε τσιγγούνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 κ χωρις κεθαρια τωρα.Αφου το ειχα κανει ξεπόρτ ειπα να το ανεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 nice (προς το τελος θα χαμηλωνα λιγο τη κιθαρα στη μιξη μου φαινεται πολυ μπροστα???) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 o bandleader πρεπει να ειναι λίγο πιο πάνω απ όλους κ να μαθαινουν κ οι νεοι απο το υλικο που θα αφησει στους αιώνες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 o bandleader πρεπει να ειναι λίγο πιο πάνω απ όλους κ να μαθαινουν κ οι νεοι απο το υλικο που θα αφησει στους αιώνες :P Πέστα guitar idol!!.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 ωραιος, καλοκαιρινος και αερατος! ευγε τυριgga* ;D ;D ;D *= Με τρωει το τυρι-μυζίθρα κ ο υγρος καυσωνας στον καμπο. ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση