Προς το περιεχόμενο

Cymbal Setup Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, αλλά τα 10 ευρά παραπάνω τα δίνω για την πρώτη Pearl, για την Boom δίνω 20, μιας και αρχικά σκεφτόμουν για 50... το πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τελικά πήρα αυτή:

http://www.thomann.de/gr/sonor_mbs_253_200er_miniboomstand.htm

Το μόνο που μένει τώρα είναι και ένα πιατίνι (Meinl Classic 14" Medium Crash) να την ....ομορφύνει, το οποίο θα πάρω απο εβδομάδα.

Χμμμ.... τελικά δεν το πήρα ακόμη, μιας και μπήκα σε σκέψεις.

Στα χρήματα που θέλω να δώσω (80 περίπου ευρώ) για ένα 14" Crash, κυμαίνονται τα PST5, Sabian B8/B8 Pro και Meinl Classics (αφήνω έξω τα Zildjian). Εσείς τι θα παίρνατε και γιατί?

Δεν έχω πιστωτική. Και γενικότερα δεν σκοπεύω να επενδύσω σε σειρές ακριβότερες απο αυτές που παρέθεσα στο προηγούμενο ποστ για πολύ καιρό ακόμη (μιας και είμαι ακόμα μαθητής).

Senti εγώ έχω το b8 performance (το απλό δηλαδή όχι το pro) και μου αρέσει πάρα πολύ. Πήγαινε νάκα και άκουσε το  ;)

Τώρα για pst5 μόνο καλά έχω να σου πω, γούστα είναι αυτά, εγώ προτιμώ b8 πάντως, meinl classics δεν έχω ακούσει, αφού όμως είσαι μπερδεμένος πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και άκου.

Αν και ξέρω ότι δεν σου αρέσουν τα stagg τσέκαρε το furia ή το DH ή ακόμα και το myra  :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν τελικά αποφασίσεις Pst5 επειδή υπάρχουν παντού θα το βρείς σε καλή τιμή. (λίγο τα μετρητά λίγο τα παζάρια ρίχνουν αρκετά)

Όσο για τα Β8 προσωπικά πάντα μου άρεσαν περισσότερο αλλά δεν βρήκα μαγαζί που να τα έχει όλα για να δοκιμάσω και να κάνει καλές τιμές. Υπομονή κ ψάξιμο...

η δικη μου προταση ειναι να μαζεψεις λιγα $$$ ακομη και να παρεις κατι οσο καλυτερο μπορεις οικονομικα γιατι θα σου μεινει με τον χρονο(πχ βαση) και πιθανοτατα να σ ευχαριστει το ηχητικο αποτελεσμα καλυτερα(πιατο).

οσο για το τι πιατο, αν παιζεις μεταλ παρε china, αλλα αν παιζεις απ ολα, παρε splash γι 2 λογους: 1)to splash καλυπτει καλυτερα το ηχητικο σου φασμα δινοντας σου ψηλες συχνοτητες και γρηγορα accent αμα θες 2)ρωτα οποιον μουσικο θες, κανενας χωρις ωτοασπιδες δεν την παλευει με το china για πανω απο 2 hits(οχι ροκας, οι ροκαδες no problem)

στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου