Giwrgos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 http://www.voxamps.co.uk/amplug/ ...έχω ένα 15w ibanez amp και λέω,γιατί να μην πάρω κάτι τέτοιο αν βγάζει ήχο λαμπάτου.Διάβασα και σε ένα mag φοβερές κριτικές και μιάς και κάνει 40ευρά -αφού δεν σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο amp- αμα φυσικά είναι πολύ ανώτερος από τον 15w,συμφέρει....???ε? ...το μέγεθος του δεν με ενδιέφερε(δεν με χαλάει απο την άλλη ;D) αλλά ο ήχος και σε τέτοια τιμή! σπαστικό που παίζει με μπαταρίες :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Eεεεχμ αυτο παιζει μονο με ακουστικα , ελπιζω να το εχεις ξεκαθαρισει .... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Τι να το κανεις ρε?Για διαβασμα κ πράκτις?Αυτο το πραμα για τετοια ειναι δεν ειναι για λαιβ.Παρε pod,behringer vamp κτλ αν θες κατι σε προσομοιωσεις που να μπορεις να το παιξεις κ λαιβ.Μπαινουν κ εκει μπαταριες κ ρευμα κ ακουστικα κ εχεις παμπολες επιλογες για ηχους κ εφε. Ειδικα τα μπεριγκερ ειναι κ φτηνα με 30 ευρω παραπανω απ αυτα που λες θα εχει μεχρι κ πεταλι wah ενσωματωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 μα δέν κάνω live και ξέρω ότι θα το χρησιμοποιώ σπίτι απλός θέλω έναν σοβαρό ήχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Ψάχνεις καθαρά για ενισχυτή. Δεν σου κάνει αυτό που μας δείχνεις στο πρώτο ποστ... Αν θες ήχο λαμπάτου, ή κάτι που να προσομοιάζει σε λαμπάτο, ψάξου κάπου αλλού... Ανέβασε λίγο το μπάτζετ σου, και πες μας κι εμάς, να σε βοηθήσουμε... Ήδη από τα 98 ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατο λαμπάτο νισχυτή, και μάλιστα τάξη Α! http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5.htm ...το συζητάς ακόμα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 στη θεση σου αν ηθελα ηχο αξιοπρεπει στα αυτια μου ή στα ηχεια του στερεοφωνικού ή του υπολογιστή θα εβαζα λιγα παραπανω για ενα πολυεφέ κ οχι το σκατουλάκι της βοξ που αν ειδα καλα εχει εναν ηχο.Τα αλλα για τη λαμπα που λεει δεν τα σχολιάζω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 98+20=118 ευρα εισαι νιόνιος μετά.Ο κουλτούρας έχει μουστάκι κ τρίχα στο ποδι πολύ αρα κ εμπειρία να μιλάει κ να προτίνει.Εμπιστέψου το στρατοδιονυσιου μανίκι χωρις δευτερη κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 μα λεει πως δεν είναι προσομοιωτής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Δεν είναι λαμπάτο τρε παιδιά αυτό. Το έχετε δει; Πως θα χωρέσει μια λάμπα εκεί μέσα, που έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό; Επειδή έχω παίξει και με τα 3, έχω να πω ότι καλά είναι, έχουν τη φάση τους, αλλά σε καμιά φάση δεν είναι ούτε ενισχυτές, ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν φάση vamp, αφού βγάζουν μόνο σε ακουστικά. Για μελέτη και χαβαλέ, καλά είναι και με αρκετά καλό ήχο, αλλά τίποτε παραπάνω "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 μα εγώ για τον καλόήχο το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση