IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Πηγαίνετε στην σελίδα του http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=13522698 και ακούστε το "Transcend" Κοιτάξτε επίσης την εικόνα που έχει σε αυτό το κομμάτι. Τί νομίζετε πως εννοεί; (γνωρίζει κανείς τίνος είναι αυτός ο πίνακας; ) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Ωραίο το κομμάτι. Όσον αφορά την πατρότητα της εικόνας, νομίζω ότι μπορείς να τον ρωτήσεις. Θα το έκανα εγώ, αλλά δεν έχω σχέση με το myspace. Όσον αφορά το τι σημαίνει, εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι είναι πολύ μικρή έτσι όπως είναι. Θα ήθελα να την δω σε αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις, το οποίο ίσως γίνει όταν τον ρωτήσεις ποιανού είναι. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Ιχνηλάτη... μεγάλη η χάρη σου ρε μπαγάσα.... Τέλος πάντων... θεώρησέ το δώρο για τη γιορτή σου, καθότι μου έφαγε ένα τρίωρο σχεδόν για να βρώ τον πίνακα που σε ενδιαφέρει. Είναι αυτός: και μπορείς να δεις ποιος τον έκανε εδώ: http://www.artnet.com/Magazine/reviews/lawrence/lawrence4-5-15.asp Άντε, με γεια.... :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 εισαι special eye,τετοιο βραδυ τετοια ωρα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Στο ψάξιμο σε έχω και από άλλες φορές παραδεχτεί. :o Πώς το βρήκες βρε; ::) Τι έκανες; ??? Αυτόν τον Augustus Schenck ούτε που τον ήξερα. Δεν μου λές τώρα, ο πίνακας αυτός δεν σου δημιουργεί ένα ... "κάτι" ; Η μητέρα φυλάει το πτώμα του παιδιού της, από τα κοράκια. Τα κοράκια περιμένουν γιατί γνωρίζουν πως τελικά θα πάρουν αυτό που τους "ανήκει". Μεταφορικά .. πόσα πράγματα κάνουμε ή πασχίζουμε να κάνουμε που τελικά θα καταλήξουν τροφή στα (κάθε είδους) κοράκια; Κάτι τέτοια με κάνουν να βλέπω τα πράγματα με άλλη ματιά. :( ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Δεν μου λές τώρα, ο πίνακας αυτός δεν σου δημιουργεί ένα ... "κάτι" ; Εμ, βέβαια, αλλιώς γιατί έλλιωσα μέχρι να τον βρω... Το πως τον βρήκα... πρέπει να κάτσω να γράψω μία ολόκληρη σελίδα, αλλά πράγματι μου πήρε ώρες. Οι πιο πολλοί δε θα ενδιαφέρονται για τη διαδικασία, οπότε κάποια στιγμή θα βρούμε την ευκαιρία. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 ΑΝ προσέξεις το ύφος του νεκρού αρνιού είναι ακριβώς όπως ενός μικρού παιδιού. Και το ύφος του προβάτου – μητέρας ακόμα πιο ανθρώπινο. Πώς κατάφερε να δώσει στα ζώα μια τόσο ανθρωπόμορφη ερμηνεία της ανθρώπινης συγκίνησης και της ανθρώπινης αντίδρασης στον πόνο ενός τραύματος Και αυτό έγινε το 1878 :o Επίσης πρόσεξε με πόσο πιστικό τρόπο έχει δώσει το τρίχωμα. Ξέρω, με βρίζετε τώρα … ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση