theoxarhs Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Ψαχνω ενα προγραμμα που να εχει ετοιμα drum sequences μεσα, να μην τα φτιαχνω εγω... Ξερετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Τι είδος μουσικής παίζεις...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 o kafka μου ειχε προτεινει το ezdrummer που πραγματικα μου ελυσε τα χερια.. ειναι ενα vsti και εχει αρκετα ετοιμα grooves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Ακριβώς..! Απλα ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ένα plugin το drumkits from hell, που είναι για πιο metal καταστάσεις και έχει τρομερό ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση