Προς το περιεχόμενο

classicaz προχθεσινο!

marilazi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενα κομματι που εγραψα προχθες. μια παλια φτηνη κλασσικη, ενα μικροφωνο neumann tlm 103,soundcraft compact  ως προενισχυση,και χωρις μετρονομο στο cubase sx3. θα μπουν και στιχοι για να γινει τραγουδι .μαλλον.αυτα.

www.myspace.com/mariolaz

www.mariolaz.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ ωραιο :)

θα μ'αρεσε να το ακουσω με στιχους και με μια ωραια φωνη και νομιζω θα του πανε πολυ.Μπραβο.

Χωρις να θελω να χαλασω την ομορφη ατμοσφαιρα, θα πω οτι μου θυμησε, παρα πολυ Παπαζογλου (...δεν μπορω να ξεχασω,τα λυτα της μαλλια....),σε σημειο μαλιστα,που ειπα, μαλλον διασκευη θα ειναι.

Μαλλον αρχισα να γερναω πολυ. ;D ;D ;D ;D ;D

Πρώην VARTANIS ?

Μαλλον αρχισα να γερναω πολυ. ;D ;D ;D ;D ;D

Ή αυτό, ή κάποιος να της πει να μαζέψει τα μαλιά της, έχει γεμίσει τα ποτήρια με τρίχες.

:) :)

Mea Culpa

ευχαριστω παιδια! .. με χαροποιουν ιδιαιτερα τα σχολια σας! οι στιχοι ειναι ετοιμοι συντομα θα κανω ενα νεο upload για παρτη σας.οποιος θελει  περναει κ απ τη σελιδα μου ασ ουμε εχει κ αλλα αρκετα κομματια μου .home productionz.παρεπιπτωντος σε οτι αφορα τον κυριο παπαζογλου ισως δεν ξερω αν τον θυμιζει ..η ατμοσφαιρα (που κατα συμπτωση  απεκτησε αυθορμητα κ ενα παραδοσιακο εθνικ χαρακτηρα με τους στιχους)///μιλλλλλααααειιι με πονοοο σουυυ λεωωω. να στε καλα ρε με συγκινησατε ωρε.

www.mariolaz.com

Μπραβο σου ! πολυ "ταξιδιαρικο" κομματι ! Που να μπουν και στιχοι . Εξοχη δουλεια !  :)

+1!Και χωρις στιχους να μεινει παλι μου αρεσει!

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου