kokoblue Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Παιδια καλημερα θελω να κανω ηχογραφησεις απο το δωματιο μου με φτηνα υλικα...αλλα εχω το εξης προβλημα! Οταν ηχογραφω ολα οκ, μολις παω να ακουσω αυτο που ηχογραφησα ακουω ενα μπουκωμα στο μικροφωνο και ενα χρατσ χρουτς....τι να κανω;;; Φανταζομαι ειναι καρτα ηχου αλλα δεν ξερω κιολας Το χρειαζομαι κιολας για να ηχογραφω απο το σπιτι και να τα στελνω σε σταθμο με cd playback ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Μικροφωνο Takstar dm-21 imp 600Ω pc: intel core 2 duo windows vista καρτα ηχου: on board realtek ac 97 Τι χρειαζεται να αλλαξω για ενα εχω μια καλη αποδοση στον ηχο μου χωρις παρασιτα;; φτανει μια καρτα ηχου εξωτερικη να αγορασω;; λεω για την Ε-ΜU 0404 USB Tι λετε;;; Σας παρακαλω απαντηστε μου Ευχαριστω Πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 πάρε την καρτούλα που λες και μια χαρά θα είσαι (για αρχή) αν συνεχίσεις να ασχολείσαι θα τα χώσεις αρκετά ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Εγω θα σου προτεινω να βαλεις windows xp, να αγορασεις monitors, να παρεις μια καρτα ηχου, και να ρυθμισεις το pc σου http://www.musicxp.net/ 8) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση