busted Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 [ Ακολουθεί περιττή προσπάθεια ανοίγματος ενός θέματος που έχει ήδη ανοιχτεί και συζητιέται κανονικά. Έπονται παρεξηγήσεις και λοιπά νεο-ελληνικά φαινόμενα, ήσσονος σημασίας] -------------- Ειμαι νεος στο noiz καλως ηρθα! ;D Λοιπον.. Αρχισα να ασχολουμαι με προγραμματα στο pc (FL studio και reason)και μου ηρθε μεγαλη καψα να αγορασω ενα synth. Επειδη ειμαι καινουριος και σε αυτα... εκτος απ το οτι δεν ξερω τι μου γινεται με τοσα που βλεπω δεν εχω καταληξει ουσιαστικα πουθενα... Στην αρχη σκεφτομουν για ενα roland SH-201, διαβαζα διαφορα γι αυτο... Αλλοι ελεγαν οτι ειναι καλο για καποιον που θελει να ξεκινησει κ αλλοι λεγανε οτι ειναι μαπα ο ηχος του... θα παω να το δοκιμασω ομως για επιβεβαιωση σε 2-3 μερες.. Θελω να παιζω κυριως ελεκτρο μουσικη... Το θεμα το ανοιξα για να μου προτεινετε κατι εσεις που ειστε και πιο εμπειροι :P Μπορει καποιος να με φωτισει; ??? Περιμενω απαντηση(-εις) :D -- eLectRicitY -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
busted Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Ειμαι νεος στο noiz καλως ηρθα! ;D Λοιπον.. Αρχισα να ασχολουμαι με προγραμματα στο pc (FL studio και reason)και μου ηρθε μεγαλη καψα να αγορασω ενα synth. Επειδη ειμαι καινουριος και σε αυτα... εκτος απ το οτι δεν ξερω τι μου γινεται με τοσα που βλεπω δεν εχω καταληξει ουσιαστικα πουθενα... Στην αρχη σκεφτομουν για ενα roland SH-201, διαβαζα διαφορα γι αυτο... Αλλοι ελεγαν οτι ειναι καλο για καποιον που θελει να ξεκινησει κ αλλοι λεγανε οτι ειναι μαπα ο ηχος του... θα παω να το δοκιμασω ομως για επιβεβαιωση σε 2-3 μερες.. Θελω να παιζω κυριως ελεκτρο μουσικη... Το θεμα το ανοιξα για να μου προτεινετε κατι εσεις που ειστε και πιο εμπειροι :P Μπορει καποιος να με φωτισει; ??? Περιμενω απαντηση(-εις) :D καποιος Moderator να σβησει αυτο το θεμα το ανοιξα σε λαθος κατηγορια........... :-X :-\ -- eLectRicitY -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 >:( Δηλαδή τώρα τι απάντηση είναι αυτή;;; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 σακης τοτε αγοριμ τι μπαινεις εδω μεσα για να ξεσκασεις κ να βρεις φιλους στο εμεσέν.Μπουρδελεψαμε μου φαινεται.Τι απαξιωση ειναι αυτη που κανεις στο φορουμ κ σε αυτους που οντως συμμετεχουν κ συζητουν με αποτελεσματα θετικότατα. Απλα εισαι ακυρος.Εδω μοντια κ ανωτερα βια δεν ριχνετε βλεπω καμμια κοκκινη καρτα.Αλλα σε αλλες μακακιες πρωτοι ειστε ναπουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kerkiras Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 ??? ??? ??? ??? ??? ??? Δε βγάζω άκρη.... Να υποθέσω οτι κάτι έχει σβηστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 εχασες κατι ναι. Κ απ οτι βλεπω η αληθεια ποναει κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
busted Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 βασικα ανοιξα το θεμα κατα λαθος στις αγγελιες... γιατι δεν το εσβησαν οι Mods? -- eLectRicitY -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι το μετέφεραν εκεί που έπρεπε! Αυτό δεν ήθελες ή όχι? (για τα υπόλοιπα δεν βγάζω νόημα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
busted Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Εχω ανοιξει αλλο θεμα που εχω κανει ποστ ακριβως το ιδιο... Ηθελα να το διαγραψουν οχι να το μεταφερουν... -- eLectRicitY -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Trigga τι έπαθες και κράζεις; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση