alderbody Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 αν και ΜΗ high gain lover, μου αρεσε... Αυτο το χαλαρο (loose feel που ειπε καποιος φιλος πιο πανω) εμενα μου αρεσε, προφανως γιατι δεν μου αρεσουν τα modern high gain σηματα. Αυτο το ψιλο-fizz στις υψηλες επουδενι δεν με εχνοχλησε, αλλα ουτε και με ενθουσιασε. Μιας και ο bloody μας ειπε τι πιθανα φταιει, it's ok with me. Αλλα ουτε σε τρανζιστορ φερνει, ουτε σε κακο μεταλοπεταλακι. Το ακουσα με ακουστικα και ειχα πληρη εικονα της λεπτομερειας. Για τους φιλους που σχολιασαν λιγο πιο "καυτερα", ισως ρε παιδια και τα ηχεια σας να "τσιμπησαν" παραπανω. Τα πριμα ειναι δυσκολο πραμα να τα χειριστουν αξιοπρεπως ολα τα μεγαφωνα. Ιδιως αμα ειναι τιποτα built in σε laptop ή τα κλασσικα ψωριαρικα των pc. Δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεσεις. Δεν αρεσει κατι, το λεμε αλλα δεν "καρφωνουμε" τον αλλο. Δεν μας φταιει σε τιποτα... ;) peace wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Ωραίος! Με τίποτα καφρομαγνητούδια της προκοπής θα "σφίξει" το γλυκό λογικά. Θες να σου στείλω αυτά που έβγαλα από την έπι μου; Το πολύμετρο σταμάτησε στα 14κ..................... ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Το πολύμετρο σταμάτησε στα 14κ..................... ;D ;D ;D ...κλιμακα αλλαξες μηπως πηγαινε κι αλλο?... ;D ;D ;D Ας μην ξεχναμε ομως οτι η Ωμικη αντισταση των πηνιων στους μαγνητες δεν λεει και πολλα για την ηχητικη τους συμπεριφορα. Χοντρικα παντως, κατι λεει αλλα δεν ειναι παντα η πληρης αληθεια. Οι εν λογω μαγνητες για παραδειγμα, θα μπορουσαν να ειναι τυλιγμενοι με πιο ψιλο συρμα και να εχουν περιπου τον ιδιο αριθμο τυλιγματων με αυτους του bloody. Σε αυτη την περιπτωση ο ηχος θα ηταν τελειως διαφορετικος... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Στους συγκεκριμένους τα λέει όλα πάντως. Τόση μουντάδα δεν έχω ματακούσει. Τις παραμορφώσεις πάντως τις παίρνανε καλά... ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-geomor Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 μεγαλε ουτε καν σε soundblaster 16bit. μαλλον για την pro κ βγαλε(8bit!) Και είμαι μάλλον σίγουρος ότι με το metal zone καλύτερο ήχο θα βγάλεις. opinions κτλ σωστή ρήση αλλά κ η μετριοφροσύνη είναι μαλακία κ αυτό το clip ακόμη χειρότερο. Κ ούτε τα clip της εταιρείας λένε κάτι το ιδαίτερο. Για ακου όλα τα clip του damage control demonizer απο το site της peavey κ τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Το τυρί κουμπάρε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 μεγαλε ουτε καν σε soundblaster 16bit. μαλλον για την pro κ βγαλε(8bit!) Και είμαι μάλλον σίγουρος ότι με το metal zone καλύτερο ήχο θα βγάλεις. opinions κτλ σωστή ρήση αλλά κ η μετριοφροσύνη είναι μαλακία κ αυτό το clip ακόμη χειρότερο. Κ ούτε τα clip της εταιρείας λένε κάτι το ιδαίτερο. Για ακου όλα τα clip του damage control demonizer απο το site της peavey κ τα λέμε Geomor, όλα θα γίνουν, μην τραβιέσαι άδικα στους βελονιστές, ψάξου με μασάζ και πεντικιούρ, το πολύ-πολύ δες και κανέναν φυσιοθεραπευτή. Α και το νου σου μήπως πετύχεις το Σωτήρη που μου χρωστάει κάτι ευρώ από το στρατό, αλλά και εγώ (απ' την άλλη) του έφαγα την ακουστική που άφηνε συχνά στο ιατρείο, τι διάλα τζάμπα μου έριχνε τις στερήσεις ο υπόδικας; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_1925 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 To distortion της Behringer (DM100) μου αρεσει περισσοτερο απο αυτο που ακουσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Για... ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ το και ανέβασέ το... ::) Όχι, σοβαρά μιλάω. Ηχογράφησέ το και ανέβασέ το. Όπως και ο προηγούμενος. Γιατί με αυτά τα ληγμένα που διαβάζουμε θα βγούμε και τρελοί από πάνω! Και γενικά πολύ γέλιο θα είχε όσοι εκτοξεύουν τέτοια μαργαριτάρια να ηχογραφούσαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον καλύτερό τους ντιστορσιονάτο ήχο... εννοείται όχι να πουν "να, αυτός του Darell", "αυτός του Hetfield", "αυτός του Shaffer" κλπ, αυτό ξέρω να το κάνω κι εγώ... κι όχι μόνο να το λέω αλλά να το κάνω, αν είχα racks, ενισχυτές, προενισχυτές, κονσόλες και παραγωγούς σαν και τους δικούς τους... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 σοβαρα τωρα περα απο τις βλακειες , γιατι fuzziζει τοσο??? δλδ δν τον λες με τπτ τον κλασσικο metal-higain-distortion ηχο(οσο θυμαμαι απο τις εποχες (κανα μηνα μην νομιζετε :P ) που ακουγα τετοια..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση