wasted Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Εγώ λέω να πάει η Βίσση... ¶σε ρε... Θα πατώσει σου λέω... :lol: ¶σχετο: mrpc666 σιδερένιος βρε!!! :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Nαι σιγά μην πατώσει η Αννα... Σε λίγο θα μου πεις οτι θα πάρουν τη eurovision τίποτα ποζεράδες κάφροι...:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Εγώ λέω να πάει η Βίσση... μπορει να παει του χρονου. ποτε δεν ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Χαρούμενο το 2254.Αυτήτη στιγμή περιμένω το αυτοκίνητό μου να προσγειωθεί στο εναέριο γκαράζ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Χαρούμενο το 2254.Αυτήτη στιγμή περιμένω το αυτοκίνητό μου να προσγειωθεί στο εναέριο γκαράζ μου ααα καλά πάλι το επιστροφή στο μέλλον είδε αυτός 2004 έχουμε προσγειώσου :roll: :roll: :roll: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Λοιπόν επειδή ο cos_dr νομίζει ότι είναι κάποιος εγώ θα προβλέψω τι ακριβώς θα γίνει στο euro... στους ομίλους νικάμε 2-1 την Πορτογαλία, φέρνουμε 1-1 με τους Ισπανούς, χάνουμε 2-1 απ 'τη Ρωσία και εν τέλει περνάμε στην επόμενη φάση. Εκεί παίζουμε με την Γαλλία και με μια κεφαλια του Χαριστεα στο 60-κάτι νικάμε 1-0 και περναμέ ημιτελικό με τη Τσεχία. Εκεί στο 90-φεύγα ο Δέλλας μετά απο κόρνερ του Τσάρτα και με μια ωραία κεφαλιά θα στείλει τν εθνική στο τελικό. Θα παίξουμε με τους Πορτογάλους και με κεφαλια του Χαριστέα μετά από κόρνερ του Μπασινά πέρνουμε την κουπα.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Λοιπόν επειδή ο cos_dr νομίζει ότι είναι κάποιος εγώ θα προβλέψω τι ακριβώς θα γίνει στο euro... στους ομίλους νικάμε 2-1 την Πορτογαλία' date=' φέρνουμε 1-1 με τους Ισπανούς, χάνουμε 2-1 απ 'τη Ρωσία και εν τέλει περνάμε στην επόμενη φάση. Εκεί παίζουμε με την Γαλλία και με μια κεφαλια του Χαριστεα στο 60-κάτι νικάμε 1-0 και περναμέ ημιτελικό με τη Τσεχία. Εκεί στο 90-φεύγα ο Δέλλας μετά απο κόρνερ του Τσάρτα και με μια ωραία κεφαλιά θα στείλει τν εθνική στο τελικό. Θα παίξουμε με τους Πορτογάλους και με κεφαλια του Χαριστέα μετά από κόρνερ του Μπασινά πέρνουμε την κουπα....[/quote'] και μετα ξυπνησες????.... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Λοιπόν επειδή ο cos_dr νομίζει ότι είναι κάποιος εγώ θα προβλέψω τι ακριβώς θα γίνει στο euro... στους ομίλους νικάμε 2-1 την Πορτογαλία' date=' φέρνουμε 1-1 με τους Ισπανούς, χάνουμε 2-1 απ 'τη Ρωσία και εν τέλει περνάμε στην επόμενη φάση. Εκεί παίζουμε με την Γαλλία και με μια κεφαλια του Χαριστεα στο 60-κάτι νικάμε 1-0 και περναμέ ημιτελικό με τη Τσεχία. Εκεί στο 90-φεύγα ο Δέλλας μετά απο κόρνερ του Τσάρτα και με μια ωραία κεφαλιά θα στείλει τν εθνική στο τελικό. Θα παίξουμε με τους Πορτογάλους και με κεφαλια του Χαριστέα μετά από κόρνερ του Μπασινά πέρνουμε την κουπα....[/quote'] καλά μιλάμε εσύ παίρνεις πολλά ναρκωτικά υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνουν όλα αυτά? :roll: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Οι maiden φταίνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ρε θα με θυμηθείτε.... αν δε γίνει να μη με λένε Παναγιώτη..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση