kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 dimicupo σου έχω πει ότι είσαι ΘΕΟΣ; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 dimicupo σου έχω πει ότι είσαι ΘΕΟΣ; :lol: :lol: Ο Δημήτρης έχει φοβερό ύφος. :wink: Μάγκες.....έχω μια φοβερή πληροφορία από το 2007. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 To 2007 ειναι μακρυά ακόμα, ας ζήσουμε το 2004 χωρίς άγχος για το μέλλον, Το 2004 θα είναι μια καλή χρονιά, το νοιώθω, θα έχουμε και το Ευρωπαικό Κύπελο Ποδοσφαίρου, και έχω μια τρελή παρότρυνση, Να ποντάρω όλα μου τα χρήματα στην Εθνική Ελλάδος, που τότε θα δίνει 100 προς 1 Αλλά θα μου πείτε οτι είμαι τελείως ηλίθιος, σιγά μην γίνει η Ελλάδα προταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο. Φαντάζεστε? Εχω και τελευταία πριν κοιμηθώ μια αμυδρή Λάμψη. Ως το 2007 ποιος ξέρει , μπορεί να γίνει μοναδική Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 To 2007 ειναι μακρυά ακόμα' date=' ας ζήσουμε το 2004 χωρίς άγχος για το μέλλον, Το 2004 θα είναι μια καλή χρονιά, το νοιώθω, θα έχουμε και το Ευρωπαικό Κύπελο Ποδοσφαίρου, και έχω μια τρελή παρότρυνση, Να ποντάρω όλα μου τα χρήματα στην Εθνική Ελλάδος, που τότε θα δίνει 100 προς 1 Αλλά θα μου πείτε οτι είμαι τελείως ηλίθιος, σιγά μην γίνει η Ελλάδα προταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο. Φαντάζεστε? Εχω και τελευταία πριν κοιμηθώ μια αμυδρή Λάμψη. Ως το 2007 ποιος ξέρει , μπορεί να γίνει μοναδική[/quote'] Μπά......έχω καλύτερη φλασιά και θα στο αποδείξω....δεν θα το παίξεις τελικά το στοίχημα υπέρ της Εθνικής και το 2007 θα ...... καταντήσεις gate keeper στο noiz.... :lol: :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Μάγος είσαι? Ποιός είσαι ο Baltazar? lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Nα ευχηθούμε όλα να πάνε καλά στους Ολυμπιακούς.... Κρίσιμη χρονιά... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 εχουμε και τον Σακη Ρουβα στην eurovision... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 εχουμε και τον Σακη Ρουβα στην eurovision... ....ανακατεύτηκα τώρα 8O .... ναυάγιο θάναι..... :? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Μπα καλός είναι μωρέ αλλά δεν το βλέπω για πρώτη θέση. Μα δεν τους καταλαβαίνω, τόσα χρόνια γιατί δε στέλνουν την Παπαρίζου;;; Αυτή standard θα το πάρει αν πάει.... Λες να πάει μέχρι το 2007; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Εγώ λέω να πάει η Βίσση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση