mrpc Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2004 Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2004! Να είναι δημιουργικό και γεμάτο υγεία (κυρίως) και ότι άλλο επιθυμήτε! :D :D :D :D :D Δυστιχώς εμένα η νέα χρονιά με βρήκε άρρωστο στο κρεβάτι... και τώρα κατάφερα και σηκώθηκα. Πακέτο... www.pramnos.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2004! Να είναι δημιουργικό και γεμάτο υγεία (κυρίως) και ότι άλλο επιθυμήτε! :D :D :D :D :D Δυστιχώς εμένα η νέα χρονιά με βρήκε άρρωστο στο κρεβάτι... και τώρα κατάφερα και σηκώθηκα. Πακέτο... Χρόνια Πολλά :) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Χρόνια μας πολλά και άντε να φτάσουμε και στο 2007 και να τα λέμε εδώ στο noiz ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Χρόνια μας πολλά και άντε να φτάσουμε και στο 2007 και να τα λέμε εδώ στο noiz ..ναι ναι !! και περαστικά στο παιδί..... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 ε τώρα θα έχει γίνει καλά αφού περάσανε και 4 μέρες από τότε που έβαλε το θέμα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 ...Περνά ο καιρός ..... μόνο ..... τέσπα ... τι κάνουμε εδώ..... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 ε τώρα των φώτων είναι αργία βγαίνει ο κόσμος γιορτάζουν οι συγγενείς και οι φίλοι και εμείς δεν έχουμε Φώτηδες και ευχόμαστε από δω μάλλον καιγόμαστε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 απλα δεν πατε καλα! :? :twisted: :roll: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Ωραία, θα έχει και grand prix σαν σήμερα το 2007.... ¶ντε να δούμε τι θα κάνει ο Hamilton που τότε θα είναι στη McLaren καινούριος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Μην εκμεταλευτείτε το χρονοτάξιδο για να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια γιατί θα μείνετε στο 2007.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση