menelaos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Ντάξει πάντως, όντως είναι πολύ απλή μελωδία δλδ δεν αποκλείεται να πρόκειται για σύμπτωση. Πάντως η έκδοση του Joe είναι πολύ πολύ πιο όμορφη imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Εγω γελαω οταν ακουω τετοιες αποψεις Ξεχνάτε οτι οι CP αποτελούνται απο καποια μελη που ειναι...ε πως να το πω... μουσικοι!! Δλδ δεν εχουν ακουσει ποτε τους μουσικη περα απο Brit PoP :-\ Δλδ sf εσυ εχεις ακουσει και ακους μονο το στυλ μουσικης που παιζεις? :-\ μωρε εχουν ακουσει ,απλα μουσικη σαν του Joe ειναι "κοκκινο πανι" για μουσικους οπως οι CP..... προσωπικα ακουω πολλων ειδων μουσικη και σιγουρα οχι μονο αυτην που παιζω (γιατι αν το εκανα αυτο θα ακουγα μονο τον...εαυτο μου :) :)) παντως Σατριανι ΔΕΝ ακουω (γιατι απλα δεν τον αντεχω ουτε ενα λεπτο... :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 superfunk ψεμματα λες , δεν ακους satriani επειδη ΔΕΝ παιζει με TELE ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Άσε που έχει φάει και τα νιάτα του στα ωδεία ο Σατριάνης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Οι μέτριοι μουσικοί αντιγράφουν. Οι καλοί μουσικοί κλέβουν. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Sorry , αλλά τα δικά μας συμπεράσματα περιττεύουν όταν οι ίδιοι οι radiohead το έχουν παραδεχθεί... Τα μέλη του συγκροτήματος των Hollies διατηρούν κάποια ποσοστά επι των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού. Ουπς... δεν το ήξερα. Sorry. :-\ και μια που τα πιασαμε ολα τωρα,μηπως οι led zeppelin ηταν ο φοιβος της εποχης? http://www.youtube.com/watch?v=HjPAEPFaxoM&feature=related Παιδιά εδώ κάτι παίζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Ουτε κι εγω πιστευω οτι το εκλεψαν οι CP γιατι η αρμονια του κομματιου και η μελωδια δεν ειναι κατι το φοβερο ή σπανιο.Αλλα μου αρεσει περισσοτερο ο Satriani απο τους γλυκαναλατους CP.My personal view... όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 και μια που τα πιασαμε ολα τωρα,μηπως οι led zeppelin ηταν ο φοιβος της εποχης? http://www.youtube.com/watch?v=HjPAEPFaxoM&feature=related αυτη ειναι μια κλασσικη καραμελα για τους zeppelin που κατα την αποψη μου ειναι παρατραβιγμενη! ενταξει Blues κοματια ολοι παιζανε τοτε κ ιδικα με τους στοιχους γινοταν χαμος! το you need love πχ ειναι για μενα τελεια διασκευη! το ι Can quit you το ειχε παιξει κοσμος κ κοσμακης γιατι ειναι της εποχης σουξε! για το Dazed and cofused κατι μου βρωαμει αλλα θα μαθω απο τι παιζει ;)! το stairway η εισαγωγη ειναι ενα κλασικο Jazz μοτιβο στο οποιο κρατιετε σταθερει η συγχορδια κ πεφτει χρωματικα συνεχεια η τονικη. οσο κ για το babe i m gonna leave you δεν νομιζω ποτε να ειπαν οτι ειναι δικο τους! κ μια που ειμαι ζεππελινακιας δαγκωτο παρτε καρακλεψιμο απο deep purple! :P http://www.youtube.com/watch?v=zAJoAO88Bdk A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Οι μέτριοι μουσικοί αντιγράφουν. Οι καλοί μουσικοί κλέβουν. Μάνος Χατζιδάκις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Οι μέτριοι μουσικοί αντιγράφουν. Οι καλοί μουσικοί κλέβουν. Μάνος Χατζιδάκις Ώπα, για λέγε... Βαριά κατηγορία για έναν πολύ μεγάλο μουσικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση